sâmbătă, 7 februarie 2009

Dan Balan la premiile Grammy!

Publicitate

Dan Bălan îi va însoţi pe celebra cantareata Rihanna si pe rapperul american TI la decernarea celor mai ravnite premii de peste Ocean.

După ce “Live Your Life”, remake-ul după “Dragostea din tei” compusă de fostul component al trupei O-Zone, a stat timp de şase săptămâni pe primul loc în clasamentul “Billboard”, albumul lui TI, de pe care este extras acest single cântat împreună cu Rihanna, este nominalizat la Grammy, la categoria Cel mai bun album rap.

“Este o imensă mândrie pentru mine faptul că datorită piesei «Dragostea din tei» un întreg album este acum nominalizat la Premiile Grammy. TI şi Rihanna sunt doi artişti care au făcut ca această melodie să ajungă hit internaţional încă o dată”, a declarat Bălan.

Artistul MediaPro Music va păşi pe covorul roşu sâmbătă, 8 februarie[Luni ora 6 dimineata dupa ora Romaniei], alături de Rihanna şi TI, şi va lua parte la fastuoasa gală alături de artişti precum Coldplay, Jay-Z, Leona Lewis, Duffy, Katy Perry sau Pink.
Publicitate

1 comentarii:

Anonim spunea...

Dan Balan e cel mai tare.A inceput de jos si uitati ce sus a ajuns.Va dati seama e alaturi de Rihanna cea mai tare reppera.

Trimiteți un comentariu