duminică, 20 septembrie 2009

New Band : Sonichouse

Publicitate






In minutele urmatoare am sa va spun despre o formatie noua, numita Sonichouse. Razvan, Radu, Alex si Viky s-au cunoscut in 2007 pe cand erau in trupa Morandi. Razvan canta la tobe, Radu la bass, Alex la chitara si Viki la clape. Cei patru au devenit prieteni buni si au observat ca au cam aceleasi gusturi muzicale. Au decis sa formeze o trupa ce se numeste Sonichouse. Stilurile pe care ei le abordeaza sunt : acoustic, funk, funky-house, electro si disco. Influente in muzica lor le reprezinta artisti ca John Mayer, Jason Mraz si Jamiroquai. Baietii si-au deschis un studio propriu si deja lucreaza la albumul de debut al formatiei.
Despre planuri de viitor, Viki, solistul formatiei a declarat :"O sa urmeze si un clip cat mai curand doar ca inca nu stim la ce piesa, iar albumul va aparea anul viitor cred sau cine stie…poate il terminam mai repede. Avem piese de un album dar vrem sa facem mai multe si sa alegem dupa aia" Pe
myspace-ul oficial al trupei puteti asculta 5 piese despre care cred ca vor fi cu siguranta in albumul de debut , piesele fiind foarte bune. Eu le doresc mult succes baietilor si pe voi va las cu doua dintre piesele lor, "Hold You" si "Missin' You" . Numai bine!




Publicitate

1 comentarii:

Edith spunea...

Nu inteleg ceva.
Cel cu piercing in spranceana, cel din stanga in video...nu are un picior sau e doar poza prost realizata?

Trimiteți un comentariu