marți, 10 ianuarie 2012

Medicina naturista Piatra care face minuni ZEOLITUL

Publicitate
Medicina naturista Piatra care face minuni ZEOLITUL

Daca aveti stari de oboseala nejustificata, nu aveti energie, chiar daca dormiti si va hraniti suficient, suferiti de depresie anxietate, nervozitate, nu va puteti concentra, aveti stari de voma, indigestie, daca sunteti supraponderal, etc. atunci se cere neaparat o detoxifiere a organismului. Prin detoxifierea organismului cu Zeolit se realizeaza procesul de eliminare, neutralizare si

transformare a toxinelor din organism. Ce este Zeolitul? Zeolitul este compus dintr-un grup unic de minerale cu sarcina negativa, organizat intr-o structura in forma de fagure, structura ce-i ofera acestuia capacitatea unica de a atrage metalele grele si materialele radioactive. Zeolitul este frecvent mentionat ca o „sita moleculara" prin care se elimina eficient diferitele toxine, virusi si alti contaminanti din organism. Pentru rezultate semnificative se recomanda o cura de cel putin 4 luni/an cu Zeolit Protect.


Compozitie: Zeolit mineralizat 600mg/capsula

Doza zilnica recomandata este de cate 2 capsule de 2 ori pe zi, administrat cu apa, suc sau ceai. Produsul se pastreaza in flacon bine inchis, ferit de umiditate si caldura.

Comandati aici http://remediinaturale.shopmania.biz/cumpara/activ-protect-zeolit-250-capsule-802354


Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu