duminică, 13 mai 2012

Cele mai tari jocuri din 2012 - Video

Publicitate
Cele mai tari jocuri din 2012:

-Diablo III. Lansare: 15 mai. Actiunea jocului este in Sanctuary, o lume fantastica intunecata, iar acum o noua serie de eroi sunt asteptati sa se lupte cu fortele raului.


-Metro: Last Light. Lansare: August. Va putea fi jucat pe PC, Xbox 360 si PlayStation 3. In timpul luptei, vor fi şi elemente de film horror, sursele de lumina putand fi deconectate sau distruse complet.


-The Secret World. Lansare: Iulie. E un joc care cuprinde magie, mituri, conspiratii, cuprinse in cadre originale desprinse si din realitatea actuala, dar si imagini apocaliptice.


-Grand Theft Auto V. Lansare: Iunie. Actiunea se va desfasura in orasul american Los Angeles. Din primele informatii reiese ca vor fi mai multi eroi in joc, urmand sa fie abordat din mai multe perspective.


-The Last of Us. Lansare: August. Actiunea se petrece intr-o lume dupa Apocalipsa. Oamenii s-au transformat in mutanti. Jucatorul va fi in pielea lui Joel, un razboinic, si Ellie, o tanara inteligenta si curajoasa.


-Mass Effect 3. Lansare: Iunie. In universul acestui joc, omul este nou si este privit ca o rasa slab dezvoltata. Actiunea se intampla undeva in anul 2183, cand omenirea are capabilitatea de a calatori in galaxie si sa descopere lumi extraterestre pe care trebuie să le infrunte.


-Transformers: Fall of Cybertron. Lansare: August. Ca si in celebrul film e vorba de un razboi intre roboti giganti.
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu