luni, 9 iulie 2012

www.techschool.ro | Concurs Guess Who

Publicitate
Daca visezi sa creezi aplicatiile care vor revolutiona Internetul in era 3.0, daca in imaginatia ta desenezi scheme ale robotilor care vor construi orasele viitorului sau daca privesti cerul cautand cu ochii mintii galaxii nevazute, atunci Tech School este locul unde poti sa intelegi stiinta din spatele tehnologiilor care vor face toate acestea posibile.

Accepta provocarea tutorialelor interactive din cele mai interesante domenii ale viitorului – programarea web, robotica si astronomia, lasa-te inspirat de inventii si descoperiri extraordinare si beneficiaza de indrumarea celor mai importanti oameni de stiinta si vizionari romani in tehnologie pentru a-ti inscrie ideea in concursul Tech Quest.

Creeaza-ti un cont pe TechSchool.ro si incearca sa devii explorator in astrofizica, dezvoltator in programare si transformator in robotica. Intra in sectiunea Propune o idee de proiect de la fiecare domeniu (sau apasa pe butonul Propune si tu o idee de proiect din cadrul oricarei pagini a unei idei deja inscrise) si inscrie-ti ideea revolutionara. Descrie-ti ideea in moduri cat mai creative, povesteste in ce fel crezi ca va schimba viitorul si arata – incarcand un desen si un clip video – cum visezi ca va arata proiectul tau.

Vei intra astfel in concursul celor mai indraznete vise care pot revolutiona tehnologia si, daca ideea ta va impresiona juriul Tech School, ai sansa sa vezi ce forma va prinde visul tau pentru ca se va transforma in realitate. Pentru cele mai inovatoare trei idei se vor pune la bataie 15.000 de euro.

Pentru a afla mai multe despre cum poti sa intri in concursul in care visele tale prind forma, intra pe www.techschool.ro.
Publicitate

1 comentarii:

Anonim spunea...

as vrea sa crez un lift gravitational care near putea transporta in spatiu prin absorbirea gravitatiei

Trimiteți un comentariu