joi, 20 septembrie 2012

Cele mai bune filme romantice

Publicitate
Cele mai bune filme romantice:

-If Only (2004) – In urma unei tragedii, un tanar om de afaceri, pe nume Ian,  realizeaza ca dragostea vine pe primul loc si ca trebuie sa se deschida fata de prietena lui muziciana, Samantha.
Actori: Jennifer Love Hewitt, Paul Nicholls, Tom Wilkinson.

-Dear John (2010) – O drama romantica despre un soldat american care se indragosteste de o tanara studenta, a caror parinti sunt conservatori, inainte sa  plece in armata.
Actori: Channing Tatum, Amanda Seyfried, Richard Jenkins.

-The Art of Getting By (2011) – Geroge, un adolescent singuratic care si-a gasit drumul spre ultimul an de liceu fara sa fi lucrat vreo zi in viata lui, se imprieteneste cu Sally, o fata populara insa complicata care gaseste in el jumatatea pe care o astepta.
Actori: Freddie Highmore, Emma Roberts, Michael Angarano.

-The Vow (2012) – Un accident de masina ii cauzeaza lui Paige o coma, iar atunci cand se trezeste cu pierderi mari de memorie, iar sotul ei Leo incearca sa ii castige din nou inima.
Actori:  Rachel McAdams, Channing Tatum, Sam Neill.

-Casablanca (1942) – Un film ce are loc intr-o zona neocupata din Africa, din timpul primelor zile din cel de-al doilea Razboi Mondial: un american expatriat se intalneste cu o fosta iubita, declansand un sir de complicatii neasteptate.
Actori:  Humphrey Bogart, Ingrid Bergman, Paul Henreid.
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu