joi, 21 martie 2013

Dieta Dr. Oz | Slabeste in 3 pasi

Publicitate
Dr. Oz impreuna cu un antrenor recunoscut de fitness recomanda o noua dieta de slabit ce consta in 90% alimente sanatoase si 10% alimente la care poftesti, dar sunt nesanatoase. Dieta are 3 pasi si iti permite sa iti faci toate poftele.

Pasul 1:
-Alegerea alimentelor care contin un singur ingredient
Deoarece alimentele proaspete si naturale sunt necesare pentru sanatate, Dr. Oz recomanda alegerea acelor produse care nu contin conservati si alti aditivi periculosi. Citeste cu atentie eticheta produsului pe care il cumperi si alege-l pe cel care contine cat mai putine ingrediente, daca e posibil doar unul singur. De exemplu, daca alegi mazarea congelata, asigura-te ca pe eticheta scrie doar mazare, avertizeaza Dr. Oz. Facand cele mai simple alegeri, iti vei ajuta organismul in lupta cu kilogramele.

Pasul 2:
-Mananca gustari nesanatoase
Aici intra in actiune regula de baza a acestui program. Dupa ce ai consumat alimente sanatoase in proportie de 90% poti sa-ti oferi o recompensa si sa ai o gustare nesanatoasa la care poftesti. Atunci cand nu esti fortata sa urmezi o dieta drastica si iti permiti macar o gustare pe placul tau nu, resimti cura de slabire ca o povara.

Pasul 3:
-Shake-ul, o solutie sanatoasa mereu la indemana
In loc sa alegi alimente nesanatoase atunci cand iti este foarte foame, pune cu tine cate o sticluta cu un shake proteic sanatos. Acesta te va scapa de diverse pofte culinare si iti va conferi o senzatie de satietate. Amesteca in blender banane cu afine congelate, pudra proteica, lapte de migdale/soia, nuci caju si apa (sau apa de cocos).

Pe langa ce 3 pasi, este indicat sa faci miscare, sa gatesti acasa, sa eviti indulcitorii artificiali, siropul de porumb si bauturile carbogazoase.
Publicitate

1 comentarii:

Unknown spunea...

http://dietedeslabiteficiente.blogspot.ro/
Foarte buna aceasta dieta pentru cei ce vor sa slabesca repede si sanatos.

Trimiteți un comentariu