marți, 18 iunie 2013

Patru nunti si o provocare ProTv | Inscriere online pe protv.ro

Publicitate
Patru nunti si-o provocare, asta le propune ProTv mirilor din aceasta vara. Miresele care si-au planuit pas cu pas fiecare moment al celei mai importante zile din viata lor isi pot face nunta vedeta in cadrul noului show realizat de ProTv, iar premiul pus la bataie este o luna de miere de cinci stele.
Tinerele dornice sa intre in competitie trebuie sa acceseze formularul de inscriere de pe http://www.protv.ro/stiri/miresele-intra-in-competitie-pentru-o-luna-de-miere-de-cinci-stele.html.
Formatul de succes Four Weddings al celor de la ITV Studios Global Entertainment a mai fost realizat in SUA, Australia, Canada, Finlanda si Franta.
Miresele din Romania au din aceasta vara parte de un show care va surprinde emotiile si experientele traite in cea mai importanta zi din viata lor. Fie ca vor alege sa fie sofisticate sau relaxate, traditionale sau nonconformiste, toate intra in lupta pentru un premiu cu totul si cu totul special: o luna de miere de vis pentru ele si alesul lor.
Invitate rand pe rand la nunta fiecareia, femeile trebuie sa critice si sa jurizeze in secret fiecare moment in parte, iar cea care obtine cel mai bun scor pleaca intr-o vacanta de neuitat.
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu