luni, 7 octombrie 2013

Noaptea Alba la Iasi Editia a IV-a, octombrie 2013

Publicitate
In noaptea dinspre sambata 12 octombrie si duminica 13 octombrie se va desfasura la Iasi cea de-a  patra editie a Noptii Albe. Pentru a sarbatori acest eveniment, mai multe obiective turistice ale orasului vor fi deschise pana tarziu in noapte, iar intrarea va fi gratuita. De asemenea, se vor desfasura mai multe activitati, printre care si recitaluri de poezie, momente de balet, concerte, etc.

Muzeul “Mihai Eminescu” din parcul Copou va avea intrare gratuita pe tot parcursul noptii, iar vizitatorii se vor bucura de un recital de poezie, un moment de balet si un concert la flaut.

Alte monumente cu intrare gratuita: Casa Pogor, Muzeul Memorial “Mihail Kogalniceanu”, Muzeul de Stiinte Naturale, Casa Bals Sturdza si Palatul Roznovanu (aici va avea loc si concertul trupei Opis Band).

Tot cu aceasta ocazie, TVR IASI va realiza la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” o proiectie de film intitulata “Iasii Marilor Iubiri”. Dupa ora 24.00 in sala Pasilor Pierduti a universitatii va avea loc si concertul trupei TAXI.

In fata Academiei Romane, filiala Iasi, vor fi expuse grafitti cu tema „Iasii Marilor Iubiri”, iar copiii ce activeaza in cadrul cluburilor din Palatul Copiilor vor oferi un spectacol, demonstrandu-ne talentele lor.


In cladirea Starii Civile din Iasi se va desfasura o expozitie de documentare,  iar la Palatul Cantacuzino Pascanu va avea loc un spectacol al ansamblului Tierra Sin Pan de muzica Piazzolla.

Noaptea Alba a Iasului este organizata cu prilejul sarbatorilor Iasului.
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu