marți, 21 ianuarie 2014

Adidas 2014 ZX FLUX 8000 detalii si poze

Publicitate
Lansat pentru prima data in 1989, ZX 8000 a fost mai mult decat un nou model de pantof sport. Parte din familia ZX, pionierii adidas Originals, ZX 8000 a reprezentat un pas inainte, venind cu un design ce integra spiritul atletilor dedicati si confortul specific street style-ului din lumea intreaga.
Pentru a oferi cea mai buna performanta pentru utilizatorul de zi cu zi, au fost proiectate tehnologii inovatoare, precum tehnologia SoftCell integrata in zona calcaiului si noul sistem Torsion cu talpa ramificata, ce ofera libertate de miscare piciorului si calcaiului. La exterior, protectia pentru calcai a modelului  ZX 8000 ofera un suport esential si aduce in acelasi timp un design futurist, fiind un element care s-a facut remarcat inca de la inceput.
Dar adevarata inovatie adusa de modelul ZX 8000 a fost aspectul sau impresionant. Comunitatea celor care poarta pantofi sport a fost luata prin surprindere de nuanta originala Aqua si combinatiile contrastante dintre violet si galbenul-lamaie al celor 3 dungi. Alaturi de caracteristicile talpii exterioare, aceste elemente de design au lasat o amprenta stilistica ce rezoneaza pana in prezent. Construit pentru trendsetteri, pantoful a avut cateva reveniri de-a lungul anilor ‘90 in noi combinatii de culori indraznete ce s-au impus in stilul de moda urban.
La 25 de ani de la crearea sa, modelul ZX 8000 este o marturie a creativitatii si spiritului de pionierat care l-au adus pentru prima data pe strazi. Fuziunea dintre noile tehnologii inovatoare si designul caracteristic familiei ZX 8000 da nastere unor modele de pantofi legendari. Odata cu noua generatie a modelului ZX, formula lui ZX 8000 abordeaza o directie cu totul noua, renuntand la excese in favoarea esentialului.
Pornind de la mostenirea design-ului futurist, care a indraznit sa fie diferit, noul model ZX FLUX ofera un stil minimalist, un sevalet alb ce asteapta ca  pionierii actuali sa-si lase amprenta pe el.



Adidas 2014 ZX FLUX 8000:

Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu