luni, 7 aprilie 2014

Mesaje, SMS si urari de Florii 2014

Publicitate
Mesaje, SMS si urari de Florii:
Fiindca primavara este deja in toi, natura infloreste si prinde culoare, ia cateva ramurele de salcie, hai la Biserica in aceasta zi de Florii si dupa aceasta impodobeste-ti usile, ferestrele si icoanele cu salcia data pentru ca tot anul in casa ta sa fie pace, liniste sufleteasca, credinta si bucurii de la Hristos!

Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori, ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, trandafiri ca sa fii vesnic iubita si margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti. Esti cea mai aleasa floare între flori.

Exista flori in gradina mea, exista flori in parc, dar nimic nu este mai frumos decat atunci cand buzele noastre se intalnesc in intuneric! Esti cea mai frumoasa floare a mea.

Sa primesti flori de ziua ta, sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare. La multi ani!

Totul pe lume se schimba, doar florile se deschid in fiecare primavara; pentru ca esti minunata, toate florile din lume iti ureaza la multi ani!

Aceasta zi sa iti aduca atat de multe flori incat sa te pierzi printre ele si tot atatea declaratii de dragoste! Tu esti singura mea floare de pe pamant.
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu