sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Vise cu litera I

Publicitate

IAD: pericol, risc, situatie defavorabila, teama de a gresi, sentiment de culpabilitate, autoînvinovatire, caracter nedemn, tentatia de a gresi, de a o lua intr-o directie defavorabila, ispita, incorectitudine.

IARBA: (verde, mare, frumoasa) stare de sanatate buna, multumire, încredere în fortele proprii

, speranta; (galbena sau vesteda) stare de sanatate precara, vulnerabilitate, emotivitate sporita, nervozitate, pesimism, devitalizare, oboseala, neîncredere, dezamagire, nevoia de a fi ocrotit, stimulat, încurajat.

IARNA: nevoie de odihna, de asteptare, de stagnare pâna când o situatie va câstiga amploare; distantare, raceala, cearta.

IAURT: prudenta, mare atentie pentru a nu gresi, lectii învatate din experiente proaste.

ICRE: anunta zorii unei noi relatii sentimentale, dragoste platonica, tatonarea terenului; (negre) dorinte de împlinire materiala, iluzii, idealism, pierderea contactului cu realitatea pentru utopii irealizabile.

IEDERA: sentimentul ca esti prins intr-o situatie fara iesire, relatie defavorabila de care nu mai poti scapa, situatie care prinde amploare.

IEPURE: necesitatea de a actiona rapid, fara ezitare intr-o situatie ce nu sufera amânare, încercarea de a te eschiva din fata unor probleme, teama, fertilitate, prosperitate, imaginatie bogata, creativitate.

IERTARE: (cerând cuiva iertare) sentiment de culpabilitate, nevoia de a repara o greseala din trecut, atentionare cu privire la modul în care ai tratat pe cineva; (altcineva cerânduti iertare) frustrare, mania persecutiei, autocompatimire, sentimentul ca esti perfect, ca altii îti datoreaza ceva, idealism, parere prea buna despre tine.

IESI: încercarea de a scapa dintr-o situatie, neimplicare, distantare de miezul evenimentelor, indiferenta, neacceptare, respingere, atitudine negativa.

INCENDIU: purificare, nevoie de schimbare; transformare; dar si pericol, pasiune distrugatoare; entuziasm exagerat.

INEL: angajamente, promisiuni ce trebuie respectate, loialitate, fidelitate; dorinta de perfectiune, sentimentul de repetabilitate, încheierea unui ciclu sau a unei etape si începerea alteia, similara; sentiment de împlinire; dorinta de a face lucruri complete, duse la bun sfârsit; senzatie de închidere intr-un cerc, prizonier intr-o situatie ce se repeta în continuu; intimitate, prieteni apropiati, confidente, secrete destainuite, nevoie sau încercare de apropiere de cei din jur; nevoie de ocrotire, de protectie, de siguranta; uneori sentimentul ca te învârti în loc, fara sa poti înainta nicicum.

INFECTIE: riscul de a te cufunda în greseli, sentimentul ca esti prins intr-o situatie defavorabila fara scapare.

INIMA: element de context ce vizeaza relatiile sentimentale; curaj, dinamism, energie, vitalitate, sanatate.

INSECTE: iritare, fleacuri, piedici minore, temeri inutile; vezi albina, gândaci, buburuza.

INSULA: singuratate, intimitate, nevoie de spatiu

, dorinta de a evada din agitatia cotidiana, nevoie de odihna si relaxare, izolare, retragere.

INTESTINE: element de context ce vizeaza factori interni în cazul unei situatii, detalii ascunse, viata

privata, intimitatea.

INTRA: implicare, participare, actiune, activitate, initiativa.

INUNDATIE: stress, emotivitate sporita, perioada încarcata în plan emotional, pierderea controlului, sentimente coplesitoare.

IZVOR: creativitate, inspiratie, zorii unei noi relatii sentimentale, sperante, vitalitate, sanatate, optimism, tinerete, lipsa de griji.

Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu