joi, 5 mai 2011

Un alt mod de a face bani

Publicitate
Sa vedem. Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul. Toate sunt scumpe, banii putini, iar despre locurile de munca nici nu mai vorbesc. Un job bine platit si cu un sef intelegator se gaseste extrem de greu.
Dar dupa cum stiti exista cateva optiuni pe care le poti alege pentru a scapa de criza. Una dintre ele ar fi sa pleci in alta tara si sa muncesti ca sclavul pentru altii, dar macar te poti consola cu faptul ca banii castigati intr-o luna acolo ii strangi in 3 luni aici.
O alta optiune, valabila doar pentru fete, ar fi sa iti calci mandria, orgoliul sau cum vrei sa ii spui, in picioare si sa te duci la videochat. Sincer spun ca nu merita.
Ce ziceti daca ati putea lucra intr-un domeniu, sa ii zicem misterios, bine platit, perfect legal, cam doua ore pe zi si singurul tau sef fiind TU? Daca v-am facut curiosi si vreti sa aflati mai multe detalii, lasati un mesaj la adresa de mail lxchiriac@gmail.com si veti fi contactati in cel mai scurt timp posibil.
Acest articol este o adevarata amenintare la adresa starii de decadenta financiara a buzunarului romanului, asa ca eu zic sa ii acordati o sansa.
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu