marți, 8 noiembrie 2011

www.automatuldepremii.ro introdu codul Nescafe

Publicitate
Cumpara orice produs de la automatele de cafea Nescafe si cauta codul imprimat pe pahar sau pe cardul primit de la vanzatoare.
Intra pe www.automatuldepremii.ro si introdu codul gasit pentru a castiga unul din premiile puse in joc. Codul poate fi trimis si prin sms la 1790.
Premii:
-100 euro/ora (10 premii/zi)
-2.500 euro/saptamana
-10.000 euro marele premiu.
Urmareste in fiecare zi extragerile la Europa Fm sau intra pe www.automatuldepremii.ro si vezi daca ai castigat.
Pastreaza paharul pentru validare.
Mai multe detalii pe www.automatuldepremii.ro.
Publicitate

3 comentarii:

Unknown spunea...

x4ev9l5 bugheanu cristian 0723035342

Unknown spunea...

unde pot posta codul de pe pahar

Anonim spunea...

Nu cred ca acest concurs este corect. aceasta este parerea mea dupa ce am urmarit ca disperatul aproape toate extragerile de la radio de pana acum. Atunci cand DJ anunta ca a fost extras un castigator in 99% din cazurile in care anunta primele cifre ale numarului de telefon ele erau din reteaua Orange respectiv incepeau cu 074... Ma gandesc ca profanul ca la acest concurs au participat si posesori de telefoane din alte retele (Cosmote, Vodafone, Digimobile) si stau si ma intreb ca prostul, oare de ce din aceste retele nu au fost decat doi sau trei castigatori? Oare nu cumva este doar o facatura ca multe altele si totul nu este decat numai reclama? Fac acest comentariu intrucat cred ca am trimis numai eu pe doua telefoane cam 120 de coduri de pe pahare si daca mai gasesc inca o suta ca mine e normal sa intreb de ce numai Orange. Am trimis comentarii si direct pe site si SMS la Europa FM concluzia a fost ca imediat primul sau al doilea castig era atribuit unui abonat din alta retea decat Orange sau nu au mai spus in direct cu ce nunere incepe telefonul ales, si atunci m-am gandit ca totul nu este decat o facatura ordinara doar de dragul reclamei. Si apropo de la inceputul acestei campanii cafeaua de la automate a crescut ca pret de la 1 la 1,5 lei. Renunt sa mai cred ca cineva din conducerile marilor companii incearca sa-si faca reclama pe bune iar castigurile chiar sa fie cu adevarat. Cum se poate ca la extragerile ce au loc in aceiasi zi un participant sa fie extras de doua si de trei ori? Este drept ca acele premii (al doilea si al treilea) au fost invalidate insa revin cu intrebarea cum este posibil sa fie extras doar un participant din miile de coduri trimise de trei ori la rand. OARE NU-I O FACATURA PE FATA PRAF ARUNCAT IN OCHI???

Trimiteți un comentariu