duminică, 11 martie 2012

Te cunosc de undeva - online pe tecunoscdeundeva.a1.ro

Publicitate
Pe 17 martie, Antena 1 lanseaza show-ul primaverii: Te cunosc de undeva. Opt vedete vor trece prin transformari spectaculoase si vor evolua in fata juriului si a publicului intr-un decor spectaculos. La schimbarile uluitoare prin care vor trece vedetele concurente vor contribui zeci de profesionisti: make-up artisti, stilisti, antrenori vocali, coregrafi, profesori de actorie.
Gazdele emisiunii vor fi Alina Puscas si Cosmin Selesi.
Mai multe infomatii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro si de pe pagina de Facebook: www.facebook.com/tecunoscdeundeva.
Publicitate

4 comentarii:

Anonim spunea...

Emisiunea "Te cunosc de undeva"este foarte draguta,placuta si interesanta ...insa unde am de obiectat este personajul iulian care nu prea este luat in seama si chiar puteti sa-i dati o sansa acestuia sa se afirme mai bine ,trebuie sa -l sprijiniti moral ,sufleteste (in special juriul )??ptr ca se vede a fi talentat....Celalalte persoane sunt bine cunoscute si intr-adevar nu este nevoie de sprijinul juriului 100%,deoarece au o cariera bine meritata .....sa li se acorde o sansa celor care incearca sa se afirme cu talentul lor in fata telespectatorilor si nu numai......ca de exp:IULIAN. Cu respect

Anonim spunea...

imi place foarte mult emisiunea aceasta! si o sa ma uit mereu la ea.

Anonim spunea...

In aceasta emisiune nu isi au locul decat artisti.E o provocare pentru ei si ii iubesc pe toti asa ca o sa fiie foarte greu sa ma decid la final.

Anonim spunea...

imi place mult

Trimiteți un comentariu