marți, 6 noiembrie 2012

Mesaje, Urari si SMS-uri de Sfantul Mihail si Gavriil

Publicitate
-De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire. La multi ani!
-O zi frumoasa si o viata plina de bucurii! La multi ani, Gabriela!
-Gabriel(a) te felicit cu ocazia zilei de nastere si iti urez un cer senin, un soare stralucitor, fericire deplina si tot ceea ce este mai pur si mai luminos! Fie ca aceasta sarbatoare sa-ti aduca in dar realizarea tuturor visurilor!
-Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume! La multi ani!
-De ziua ce-ti surade-n prag si-i porti frumosul nume, eu iti doresc tot ce-i mai drag si mai frumos pe lume! La multi ani!
-Pentru ca astazi este o zi speciala, ziua numelui tau, iti doresc din tot sufletul sa ai parte numai de impliniri si multa sanatate. La multi ani !
-Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. La multi ani, Mihaela!
-Felicitari dragul meu cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!
-Cu ocazia zilei numelui tau, iti doresc o zi senina, fericire si iubire! La multi ani!
-Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa ti se implineasca! Sa ne traiesti, La multi ani!
-La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu