joi, 15 noiembrie 2012

Mesaje, Urari si SMS-uri de Sfantul Nicolae

Publicitate
-Nu am bani ca sa te sun, am doar centi de ajuns sa-ti spun: tot cei bun sa-ti fie tie, La Multi Ani, Nicolae! Fericire si noroc, tu in bani sa ne ingropi.
-Cu ocazia Sfantului Nicolae, iti doresc multa sanatate, fericire si nu in ultimul rand multa bucurie in viata! Sa fii iubit si sa ai parte numai de lucruri frumoase!
-La multi ani, Nicolae. In viata sa te impiedici de un bolovan de noroc, sa calci intr-o balta de fericire, sa te stropesti din cap pana in picioare cu iubire si sa fii sanatos!
-Sper ca sarbatoarea Sfantului Nicolae sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si mai ales, multa dragoste!
-Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu. La multi ani, Nicoleta! Sa fii iubita!

-De ziua ta urari iti fac/ La tot ce-i rau sa-i vii de hac/ Si sa traiesti tu "La Multi Ani"/ Cu sanatate, dragoste si bani.
-Nicoleta, sa fii mereu tanara, frumoasa si cu acelasi spirit vesel. Sa nu ne uiti nici la 100 de ani. Viata sa-ti ofere clipe minunate si bucurii cum nu mai sunt.
-In aceeasta zi minunata banii sa fie la ordinea zilei, bautura sa curga in rauri, lautari sa-ti cante, mii de fete sa te sarute, sanatate si fericire La Multi Ani, Nicolae.
-Sanatate, La Multi Ani, sa ai mai multi fani decat dusmani.  
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu