vineri, 7 iunie 2013

Nicole Cherry biografie | Nicole Cherry - Memories

Publicitate
"Muzica este cea mai frumoasa si puternica pasiune pe care un om o poate avea!"

Cand amesteci talentul, ambitia, tineretea si frumusetea, nu poti obtine altceva decat cheia succesului. Asa se intampla si in cazul simpaticei Nicole Cherry, o tanara de doar 14 ani care, in ciuda varstei, detine toate calitatile pentru reusita pe plan muzical. "Ciresica", asa cum este alintata de toti cei din jur, a inceput sa cante, si sa isi ia rolul de cantareata in serios, de la 10 ani. Inca din acea perioada, aceasta cucerea, prin interpretare si siguranta de sine, scenele marilor festivaluri de muzica, pentru copii, din tara. Mamaia Copiilor a fost prima competitie la care a participat.
Pe langa activitatea muzicala, Nicole nu neglijeaza deloc scoala. Aceasta studiaza in cadrul Colegiului "Dinu Lipatti", din Bucuresti, la sectia percutie si pian.
Vocea ei a fost auzita si ascultata nu doar de cei cunoscuti, sau in festivaluri, ci si la radio, unde chiar realizatorii unui cunoscut matinal au numit-o "Adele de Romania". Datorita acestui aspect, si nu numai, echipa celor de la TommoProduction au cooptat-o si luat-o sub aripa muzicala protectoare, pentru a lansa ceea ce, in prezent, poarta numele de NICOLE CHERRY. Primul ei single, "Memories", a debutat impreuna cu un videoclip, filmat de Alex Ceausu, si a declansat rapid o curiozitate, dar si valuri de laude, odata cu sutele de mii de vizualizari, de pe Youtube, stranse intr-un timp foarte scurt.stranse intr-un timp foarte scurt.
Numele de scena vine de la ciresele pe care Nicole le devoreaza la propriu, atunci cand vine sezonul acestora.
Copilul minune al scenei muzicale romanesti, Nicole Cherry, este considerata cea mai buna voce din tara, drept dovada, impreuna cu TommoProduction, va reusi sa devina noul "icon" in showbiz-ul autohton, dar si cel international.
Publicitate

5 comentarii:

Anonim spunea...

Bravo tie ! Felicitari !

Anonim spunea...

Ea este idolul meu in acest moment !! Chiar o ador si imi plac mult piesele ei !!
Pana si surioara mea de 4 ani fredoneaza cantecele ei prin casa :)

Anonim spunea...

Bravo,felicitari si sincer ai aranjat toate "vedetele"romaniei care de fapt au avut o piesa si nu sa mai auzit nimic de ele asa ca te rog sa ai grija sa le oferi o mica lectie in ceea ce inseamna o muzica cu adevarat ascultata si gandita totusi din ceva fapte reale.Stima si respect Mirel(28 ani)Mult succes in continuare...

Anonim spunea...

frumoasa desteapta i love nicole cherry

Anonim spunea...

o ador pe Nicole Cherry ...... si imi plac foarte mult piesele ei si suntem si de sceeasi varsta

Trimiteți un comentariu