joi, 27 februarie 2014

Alimente care ajuta la slabit - nu trebuie sa lipseasca din dieta ta

Publicitate
Alimente care ajuta la slabit - nu trebuie sa lipseasca din dieta ta:
-Ovazul – este un aliment bun pentru inima si ajuta la stimularea organismului si la arderea grasimilor, datorita continutului bogat de fibre sanatoase si hidrati de carbon benefici.
-Afinele – Aceste alimente sunt o doza sanatoasa de antioxidanti si fibre si iti vor da senzatia de saturatie si plenitudine. Reprezinta un produs benefic pentru cei care doresc sa slabeasca, deoarece sunt scazute in calorii, o ceasca de afine continand doar aproximativ 85 de calorii.
-Broccoli – este o leguma este plina de fibre care ajuta oamenii sa piarda in greutate si, de asemenea, ofera o multime de vitamine care ajuta in lupta impotriva cancerului.
-Grapefruitul- reduce insulina, care este un hormon ce stocheaza grasimea. Poate fi servit ca desert dupa masa si ajuta, in mod eficient, la inlaturarea altor pofte alimentare care ar putea dauna organismului.
-Somonul – Pentru persoanele ce vor sa slabeasca dar au nevoie de proteine, somonul este cea mai buna alegere. Acest peste sanatos este incarcat cu acizi grasi mononesaturati care au fost dovediti stiintific ca ard grasimile de pe burta.
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu