vineri, 7 martie 2014

Rochii pentru banchet clasa a 12-a 2014 - poze si pret

Publicitate
Rochii pentru banchet clasa a 12-a 2014 - poze si pret:
-Rochie PrettyGirl, eleganta cu un croi modern, cu spatele decupat si inchidere in spate cu un fermoar cu strass pe cheita. Rochia este accesorizata la talie cu o centura elastica cu catarama metalica iar Peplum este accesoriul de rezistenta al acestei minunate rochii. Pret: 325 Ron.


-Rochie MissQ cu un design romantic, din material fin la atingere, perfecta pentru un look elegant. Pret:  149 Ron.

-Rochie eleganta cu croi asimetric de culoarea neagra- are pietre aplicate in zona bustului- spatele rochiei este elastic- materialul este usor de intretinut. Pret:129 Ron.

-Rochiile asimetrice sunt la putere in acest sezon! Ideale pentru o ocazie speciala aceste rochii aduc senzualitate si feminitate purtatoarei. Combinatia de shifon si dantela face ca aceasta rochie sa fie speciala. Pret: 119 Ron.
 

-Rochie lunga din voal de matase - Corset imbracat in voal de matase fronsat - Cupe push-up - Talie marcata cu cordon din matase si funda la spate - Se inchide la spate cu sistem tip corset (pe snur) si fermoar la partea inferioara - Foarte confortabila datorita sistemului de inchidere pe snur al corsetului ce permite reglarea dupa dorintele fiecareia dintre voi. Pret: 399.
Pentru mai multe multe modele si comanda intrati pe www.rochiidebanchet2014.com.
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu