sâmbătă, 16 august 2014

Cele mai tari filme Horror aparute vreodata

Publicitate
Cele mai tari filme Horror aparute vreodata:
1. Exorcistul (1973)
Scenariul acestui film se bazeaza pe relatia dintre un copil si parintele sau, care incearca sa se adapteze la noua lor viata. Desi au mai fost cateva interpretari ale Exorcistului, aceasta capodopera de groaza din anul 1973 este cea mai buna interpretare de pana acum, reusind sa sperie pe cineva chiar si dupa cateva vizualizari ale filmului.

2. Orfelinatul (2007)
Atmosfera pur creata in acest horror spaniol, produs de Guiremo Del Torro si regizat de Juan Antonio Bayona, este emotionala si, in acelasi timp, inspaimantatoare. Acesta este un film care nu abuzeaza de prezenta fantomelor atat de mult cum fac cele mai multe filme horror produse pana in prezent. Talentul incontestabil al actritei principale si durerea portretizata in ochii ei te hipnotizeaza pur si simplu pana cand este timpul pentru revelatie. Actrita principala, o mama disperata, isi petrece cateva luni in cautarea fiului ei si urmarind spiritele din casa.

3. Stralucirea (1980)
“Vino si joaca-te cu noi, Johnny, pentru totdeauna si pentru totdeauna”. Toata lumea recunoaste aceste replici bantuite semnate de maestrul cartilor si filmelor horror moderne din ziua de azi, Stephen King. Danny, tanarul in cauza, are un dar special, el vede ceea ce altii nu vad. Cand Danny se muta la un hotel imens cu tatal sau ca ingrijitor, locul reinvie la viata. “Stralucirea” este atat o poveste despre un hotel bantuit cu o istorie sangeroasa, cat si o poveste despre un om care sufera de o psihoza ciudata.

Sursa www.codrosu.ro.
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu