joi, 14 august 2014

Reteta Tiramisu italian - Cum se prepara

Publicitate
Reteta Tiramisu italian - Cum se prepara:
Ingrediente:
-branza mascarpone
-piscoturi
-oua
-cafea aromata si de buna calitate
-zahar
-amaretto
Mod de preparare
1. Pentru a pregati tiramisu original, bate spuma 3 albusuri cu tot atatea linguri cu zahar.
2. Separat, freaca 6 galbenusuri cu 3 linguri de zahar pana devine o crema deschisa la culoare, iar zaharul s-a topit.
3. Adauga branza mascarpone si 2 linguri cu amaretto si, la final, incorporeaza cu miscari de sus in jos spuma de albusuri.
4. Inmoaie piscoturile in cafeaua proaspat preparata (si racita) si asaza-le pe fundul unei tavi.
5. Toarna deasupra jumatate din crema de tiramisu si pune deasupra un alt rand de piscoturi inmuiate in cafea.
6. Acopera cu restul de crema si pudreaza cu cacao. Acopera tiramisu original italian cu o folie alimentara si da la rece 4-6 ore.
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu