miercuri, 29 iulie 2009

Ce organe poti sa-ti vinzi si cat obtii pe ele?

Publicitate
Daca tastezi intr-un motor de cautare pe Internet "vanzare organe pentru bani" ar fi bine sa ai inima buna, pentru ca te va soca ce vei descoperi.
Dincolo de site-urile care ofera servicii pentru adulti vei gasi oferte ale unor companii care dau bani grei pentru organe umane. Ce organe isi vand oamenii si cat valoreaza aceste, ne informeaza The Guardian.

Sangele
O clinica din Stuttgart, Germania, ofera peste 30 de dolari pentru o donatie, insa exista o limita de timp care trebuie respectata intre cele doua actiunide acest fel.
In Statele Unite ale Americii se ofera intre 9 si 35 sau chiar 50 de dolari pentru donatie, existand in jur de 400 de centre de recoltare. Insa daca ai piercing-uri i alte parti ale corpului in afara de lobii urechilor sau tatuaje, atunci va trebui sa suni inainte pentru ca unele centre nu accepta asta.

Maduva
In SUA institutele de cercetare care incearca sa gaseasca un remediu pentru cancer platesc pentru maduva sau globule albe destul de mult.
In 2005, un centru medical de cercetare din California ii platea pe studenti cu 200 de dolari pentru 50 de centimetri cubi de maduva osoasa, iar pentru a recolta globule albe, procedura ce dureaza o zi intreaga, se platea cu 750 de dolari.
Publicitate

1 comentarii:

Anonymous spunea...

vand un rinichi contra sumei 20.000 euro a2 urgent tel 0740513076

Trimiteți un comentariu