duminică, 4 octombrie 2009

Lady Gaga @ Saturday Night Live + Preview Single Nou "Bad Romance"

Publicitate

Un ultimele zile spiritele s-au tot agitat cu privinta la ultimul single Lady Gaga , "Bad Romance" S-a spus ca o sa fie lansat ieri , 3 octombrie la grandioasa emisiune Saturday Night Live, insa nu a fost asa. Lady Gaga a avut 3 prestatii:
1.O combinatie intre single-urile Poker Face si Love Game + Preview single nou "Bad Romance"
2. Performare single Paparazzi.
3. Un act de comedie intre Gaga si Madonna.

1. Prima oara Gaga a sustinut un medley intre single-urile de mare succes Poker Face si Love Game. Tinuta ei a fost una chiar nemaintanlita : a purtat un costum ce imita o orbita, ea reprezentand centrul orbitei. S-a cam incurcat ea , dar cu farmecul si inteligenta ei a reusit sa treaca peste toate:))





Lady Gaga @ Saturday Night Live
Vezi mai multe video din Muzica

2 Un alt single de succes, Paparazzi, a fost interpretat de Lady Gaga in seara show-ului Saturday Night Live. Este vorba despre o readaptare a ultimei adaptari a acestei melodii. Chiar asa a fost:)). Oricum, a sunat bine.




Lady Gaga-Paparazzi(Saturday Night Live)
Vezi mai multe video din Muzica

3.Un moment hilar a fost cel in care Gaga a jucat alaturi de Madonna. A fost amuzant cum cele doua se trageau de par si isi aruncau replici cat mai acide una alteia. Merita vazut!
Asadar , Gaga ne-a dat o teapa, si nu a lansat in premiera single-ul "Bad Romance". Pe net au aparut demo-uri la aceasta piesa, dar nu am sa postez niciunul. Chiar Gaga a afirmat pe contul personal de Twiiter ca o dor urechile cand asculta demo-urile de pe net, si ca ar trebui sa asteptam pana cel adevarat va fi lansat. Sau ceva de genu... Asadar, ramaneti aproape daca doriti sa ascultati noul single al senzatiei pop , Lady Gaga.




Lady Gaga & Madonna @ SNL
Vezi mai multe video din Muzica
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu