luni, 19 octombrie 2009

www.vanatoareadevampiri.ro

Publicitate
Nu prea am inteles eu exact despre ce e vorba la aceasta promotie, stiu doar ca e promotie la kubeti dar in fine ca sa va ajut, poate intelegeti mai mult am pus mai jos o parte din regulamentul oficial si cam ce trebuie sa faca fiecare pentru a castiga.

"Sa intre pe site-ul campaniei www.vanatoareadevampiri.ro
-Sa se logeze in sectiunea site-ului denumita Inregistrare. Pentru aceasta, trebuie sa completeze urmatoarele campuri obligatorii: nume, prenume, vârsta, telefon, e-mail, numele utilizatorului, parola si sa fie de acord cu regulamentul concursului.
-Dupa crearea contului, participantii vor primi un e-mail automat cu un link pentru validarea inregistrarii. Contul va fi considerat validat doar dupa ce se va da click pe link-ul din cadrul e-mail-ului.
-Sa adune puncte denumite “usturoi” prin urmatoarele activitati: in sectiunea “Invita – Recruteaza-ti prietenii in lupta”, participantul isi invita prietenii pe site prin urmatoarele metode disponibile in cadrul site-ului: sa trimita invitatii prietenilor din lista sa de Yahoo! sau de Gmail, sa trimita invitatii prietenilor sai de pe Facebook prin aplicatia Facebook Connect din cadrul website-ului, sa trimita prietenilor invitatie printr-un link unic care se genereaza pe site-ul www.vanatoareadevampiri.ro.
Prietenii invitati vor primi un email cu un link catre sectiunea de inregistrare de pe website-ul www.vanatoareadevampiri.ro. Fiecare prieten invitat care se inregistreaza pe website si isi valideaza inregistrarea genereaza un punctaj de 50 usturoi pentru cel care l-a invitat. Numarul de usturoi adunat de catre un participant in aceasta etapa este dat de inmultirea cu 50 a numarului de prieteni care si-au facut cont si au confirmat contul dand click pe link-ul trimis de catre participant prietenilor sai.
In sectiunea “Joaca – antreneaza-te pentru lupta” sa joace un joc flash. Scorul maxim obtinut in ziua respectiva in cadrul jocului va fi convertit in numar de usturoi. Punctajul maxim acordat la aceasta rubrica este de 50 Usturoi pe zi. Daca scorul maxim obtinut in ziua respectiva este mai mare de 50, se va acorda punctajul maxim: 50 de Usturoi.
In sectiunea “Raspunde – Cunoaste-ti dusmanul” participantii pot raspunde la intrebari despre sau in legatura cu vampiri. Intrebarile au 4 variante de raspuns, dintre care doar una singura este corecta. Fiecare raspuns corect la intrebarile din aceasta sectiune este rasplatit cu:
-3 Usturoi daca se raspunde corect din prima incercare
-2 Usturoi daca se raspunde corect din a 2-a incercare
-1 Usturoi daca se raspunde corect din minim 3 incercari.
-0 Usturoi daca nu se raspunde corect din nicio incercare.
Toate persoanele care au adunat un numar minim de 200 de usturoi in perioada 18 octombrie – 31 octombrie participa automat la extragerea la sorti care va avea loc pe data de 1 noiembrie. La aceasta extragere la sorti se vor acorda 10 premii constand in cate un waveboard.
Alte premii:
-1 x Nintendo Wii
-2 x Consola Sony Playstation Portable (PSP)
-3 x iPod Nano 8GB
-20 x Telefon Samsung Corby
-20 x Breloc Kubeti
-96 x Insignă Bella Twilight
-24 x Pix Twilight
-20 x iPod Shuffle 2GB
Bafta la concurs si pentru mai multe detalii intrati pe www.vanatoareadevampiri.ro si cititi sectiunea regulament.
Publicitate

1 comentarii:

florin999 spunea...

cine are "Tăruş","Scut","Săgeată de argint","Soare" ??? am dubluri

Puterea vrăjitorului
Usturoi
Apă sfinţită
Oglindă

id: florin999_999 (specificati pt ce ma adaugati)

Trimiteți un comentariu