joi, 14 iulie 2011

Concurenti Academia lui Horia poze | Lista finalistilor

Publicitate
Cei 18 concurenti alesi la "Academia lui Horia" fac echipa cu una dintre vedetele propuse de telespectatori!
In 6 episoade, 18 bucatari neprofesionisti si 18 vedete vor concura pentru a se califica in semifinale. In fiecare episod veti putea urmari cate trei echipe, urmand ca una singura sa se califice in etapa urmatoare. Probele din calificari vor testa indemanarea, talentul, dorinta de perfectionare a participantilor si, nu il ultimul rand, spiritul de echipa.
La finalul fiecarei probe, maestrul Horia Virlan va inmana echipelor cate un plic in care se afla o nota, iar la finalul episodului, concurentii vor afla care echipa va merge in semifinale.
In urma calificarilor, 6 echipe vor concura, in doua episoade, pentru a ajunge in finala "Academiei lui Horia". Probele din semifinale vor fi mai complexe, ajutandu-i pe concurenti sa-si perfectioneze talentul culinar, dar si modul de prezentare a preparatelor. La fel ca in etapa anterioara, Horia le va inmana echipelor plicuri cu note dupa fiecare proba, la finalul episodului concurentii urmand sa deschida plicurile, pentru a afla care echipa merge in finala.
In finala, participantii celor doua echipe vor concura individual. Asadar, patru concurenti vor intra in marea confruntare pentru premiul de 10.000 de euro.
Concurenti Academia lui Horia:
-Victor Preda
-Udila Amina Andreea
-Stefano Mazzanti
-Rendo Bot
-Maria Dumitrescu
-Lucian Marcu
-Irina Bucsa
-Irina Andrei
-Ioana Grosuleac
-Ioana Grigore
-Iacob Radu
-Giurca Cezarina
-Florian Stroe
-Corneliu Luscalov
-Bogdan Necula
-Anda Eva Elena
-Anca Stefiuc
Poze Concurenti Academia lui Horia (pozele sunt ordonate dupa lista de mai sus):
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu