vineri, 8 iulie 2011

Slabeste usor cu Xantoslim | www.xantoslim.net detalii, pret si comanda

Publicitate
Slabeste usor cu Xantoslim, noul produs ce devoreaza grasimile, de 100 de ori mai multe si de 100 de ori mai rapid.
Tratamentul XantoSlim-ANANAS GUARANIS este atat de eficient, incat garanteaza rezultate vizibile inca din primele zile, multumita capacitatii sale deosebit de puternice de a arde in timp record grasimile din organism. Poti slabi intre 1,5 si 2 kg inca din primele 24 de ore, pentru a ajunge la o scadere în greutate de 9 kg intr-o saptamana.
Testele efectuate si rezultatele obtinute confirma acest lucru în 98,7% din cazurile urmarite. Acesta este motivul pentru care Tratamentul XantoSlim-ANANAS GUARANIS reprezinta solutia 100% eficienta si de durata pentru a scapa pentru totdeauna de kilogramele în plus.
Xantoslim pret:
-pentru a slabi intre 5 si 10 kg = 189 RON
-pentru a slabi intre 10 si 15 kg = 274 RON
-pentru a slabi intre 15 si 20 kg = 338 RON
-pentru a slabi mai mult de 20 kg = 378 RON
Cheltuieli de ambalare si transport = 32 RON
Pentru mai multe detalii sau pentru a comanda Xantoslim intra pe www.xantoslim.net.
Publicitate

1 comentarii:

Anonim spunea...

nu este adevarat,este o capcana pastlele de slabit nu sunt bune in general.o dieta adevarata de slabit este alimentatia de fructe si legume ,peste alb si carne de pasaresau vita care nu este bagata in calorii.O dieta echilibrata si putin sport este mai bine eu va spun din propia experienta.Am probat diferite pastele si cele mai scumpe si nimic,apoi am consultat un nutritionosm si mia dat o dieta alimentara de 1400calorii,din fructe legume carne peste pine itegrala si am slabit in3 luni de zile 40 de kg si in timpu dietei ma simteam bine si satul intodeauna si dupa dieta trebue o alimentatie echilibrata ca sa nu te ngrasi napoi si sport miscare.pastilele nu sunt bune ca sunt naturiste sau ce sunt cinele scoate pe piata le scoate de a face bani,mafie in toata lumea.Asa ca.ginditiva bine dupa cu viata este asa cum este in Romania in privinta banilor .un cordial salut si aveti grija pe ce dati bani dar sar putea sa aveti repercusiuni si cu sanatatea.

Trimiteți un comentariu