marți, 9 august 2011

Invitatii Google+ plus gratuite

Publicitate
Pentru cei care inca nu stiu Google plus — Google + este noua retea de socializare creata de Google ce a reusit intr-o singura luna ceea ce Facebook s-a chinuit 3 ani, adica sa stranga peste 25 de milioane de vizitatori unici. Pentru crearea unui cont este nevoie de o invitatie din partea unui prieten ce este deja inscris in Google+. Aceasta noua retea de socializare se anunta a fi un rival serios pentru Facebook.
Cele mai importante si mai noi servicii oferite de Google plus ar fi:
-Google Plus Circles – este modulul prin care iti adaugi in lista de socializare toti prietenii din retea, astfel iti creezi grupurile tale de prieteni. Poti organiza contactele in asa fel incat sa-ti fie atat tie mai usor cat si prietenilor tai care iti vizualizeaza profilul tau de Google Plus.
-Google Plus Hangouts - conecteaza pana la 10 prieteni intr-o video conferinta, astfel in timp ce puneti la cale planuri cu prietenii, sa va puteti vedea in acelasi timp. Poate fi o video conferinta intre prieteni, colegi sau chiar oameni de afaceri.
-Google Plus Huddle – este acel grup chat prin care vorbesti cu prietenii tai de pe google plus si nu numai.
-Google Plus Instant Upload – este serviciul Google Plus prin care poti incarca pozele si clipurile direct catre reteaua sociala Google Plus pe care, evident, le poti impartasii cu prietenii de pe google plus.
Pentru mai multe detalii legate de aceasta noua retea va invit sa va faceti cont pe plus.google.com. Invitatiile le ofer gratis, sunt destule si cine are nevoie sa lase adresa de mail mai jos. Voi incerca sa le trimit cat mai repede posibil.
Ne vedem pe Google Plus.
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu