joi, 6 octombrie 2011

www.bijuteriilarosa.ro Magazin de Verighete si Diamante

Publicitate
Magazinul La Rosa isi imbie clientii cu o paleta bogata de verighete si inele de logodna cu diamant, care vor satisfice si cele mai pretentioase gusturi.
Unicitatea brandului consta în posibilitatea de a le oferi clientilor servicii de personalizare a inelelor de logodna, cat si o mare varietate de modele ce depaseste orice limita a imaginatiei. Tot o nota de unicitate o reprezinta disponibilitatea pe care magazinul o oferă clientilor sai in a-si alege dimensiunea diamantului.
In tot acest timp ce s-a scurs de la deschidere, cei de la La Rosa au reușit sa le insufle clientilor importanta pe care o are alegerea verighetelor.
Locatia magazinului a fost o alegere nu tocmai usoara, iar dupa mai multe analize, s-a decis ca locatia sa fie una cu traditie, cu eleganta, rafinament si istorie. Astfel s-a hotarat ca magazinul nu poate fi prezent in alta parte decat pe Calea Victoriei, mai exact Calea Victoriei nr. 87-89, Bucuresti, Sector 1.
Magazinul are si un site pe care poti intra sa vezi o multime de modele exceptionale de Verighete ce are adresa: www.bijuteriilarosa.ro.
Daca sunteti in cautarea unor verighete personalizate sau pur si simplu extraordinar de frumoase va sfatuiesc sa vizitati magazinul Larosa sau intrati pe www.bijuteriilarosa.ro.
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu