joi, 29 decembrie 2011

Alcool Test online | Calculator Alcoolemie online

Publicitate
Concentratia de alcool in sange, nivelul de alcool in sange, imbibatie alcoolica, intoxicatie alcoolica sau pe scurt alcolemia indica cantitatea de alcool in fluxul sanguin al unei persoane.
Alcoolemia se poate masura in respiratie, probe de sange sau urina.
De exemplu, alcoolemia de 0,10% inseamna ca o persoana are o parte de alcool pur la 1000 parti de sange si se poate exprima in miimi sau grame alcool la litru de sange g/l.
Imbibatia alcoolica masurata in respiratie se exprima de regula in micrograme alcool la 100 mililitri aer micrograme/100ml aer.
Din calcule pe care numai chimistii le pricep, relatia intre alcoolemia in sange "AS" si alcoolemia in respiratie "AR" este AS (miimi) = 2.1 AR mg/l Fiolele sau aparatele alcool test au indicat vizibil unitatile de masura si in unele cazuri se pot comuta din procente sau miimi in mg/l dupa necesitati sau legislatia fiecarei tari. In Romania, noua lege a circulatiei Rutiere a coborat limita de la 1 la mie la 0,8 la mie dincolo de care apare raspunderea penala. ]
Pe langa alcoolmetrele fizice, acum alcoolemia poate fi calculata si online cu ajutorul alcooltestelor.
Daca vrei sa vezi ce alcoolemie ai intra pe www.alcooltest.ro/determinare_alcoolemie/calculator.html si completeaza formularul.

Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu