miercuri, 22 mai 2013

Aida Parascan – castigatoarea Master Chef sezonul 2 2013

Publicitate
Aida Parascan, in varsta de 31 de ani, este castigatoarea premiului de 50.000 de euro oferit in cadrul celui de-al doilea sezon al concursului Master Chef, difuzat pe ProTV in fiecare marti, incepand cu ora 20.30.
Aida Parascan a intrat in tainele bucatariei inca de la varsta de 14-15 ani, de nevoie. Avand doi frati mai mici, iar parinitii ei lucrand mai mereu, ea a fost nevoita sa invete meserie singura pentru a putea avea grija de alimentatia fratilor ei. Originara din Buzau, in prezent locuieste alaturi de familia ei in Italia, dar s-a intors in tara special pentru Master Chef. Este casnica, si are trei copii – doua fete si un baiat. Pentru ea, acest concurs a insemnat un pas inainte. Desi inceputul nu parea foarte promitator, reusind sa treaca de prima proba doar cu doi de DA, dupa ce a gatit un tiramisu care nu a fost pe placul Chefului Scarlatescu, Aida a demonstrat tuturor ca poate mai mult, si astfel a ajuns castigatoarea concursului.
Considera ca pasiunea pe care o pune in mancare a fost elementul cheie care a deosebit-o de ceilalti concurenti, si care i-a adus marele premiu de 50.000 de euro.
De-a lungul concursului, cea mai grea proba pentru Aida a fost cea cu homarul, pentru ca nu il mai gatise niciodata si nici macar nu citise vreo reteta cu homar. Nu avea idee nici cat timp ar fi trebuit fiert. Dar intuitia si bunul sau gust au reusit sa o faca sa treaca cu brio si de aceasta proba.
Acum este marea castigatoarea a concursului Master Chef si spera ca a castigat respectul profesionistilor din domeniul culinar. Cu banii castigati vrea sa isi echipeze o bucatarie profesionala si sa inceapa o cariera in domeniu.
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu