sâmbătă, 11 mai 2013

Google Glass | Ochelarii inteligenti Google specificatii, poze si pret

Publicitate
Google Glass sunt niște ochelari computerizați produși de Google și sunt cel mai aşteptat dispozitiv electronic după după iPad şi iPhone.

 

Caracteristici:

Ochelarii inteligenţi pe care vom putea primi informaţii de pe internet, dar şi din împrejurimi, vor avea o rezoluţie care va "mima" efectul unui televizor HD de 25 de inchi privit de la 2,5 metri. Pe Google Glasses vor fi montate camere foto de 5 megapixeli, care vor fi capabile să înregistreze videoclipuri la o rezoluţie 720p. Conectivitatea se va realiza prin Bluetooth, dar şi prin Wi-Fi. De asemenea, Google va lansa şi aplicaţia MyGlass, care adaugă capacităţi de GPS şi SMS. Pentru conectarea cu telefonul, acesta din urmă trebuie să aibă un sistem de operare Android Ice Cream Sandwich, cel puţin. Capacitatea de stocare va fi de 16 GB, cu 12 GB accesibili utilizatorilor, pentru orice tip de fişiere. De asemenea, va fi sincronizat cu serviciile Cloud are Google, deci vor fi disponibili mai mulţi gigabytes online. Autonomia dispozitivului va fi de o zi, cel puţin din declaraţiile Google. Dacă vor fi folosite opţiuni ca Hangouts sau înregistrări video, evident, ochelarii vor consuma mai mult. În momentul când ochelarii vor ajunge la utilizatori vor avea un micro USB şi un încărcător, dar pot fi folosite şi altele prezente pe piaţă în acest moment.

Pentru ca ochelarii să fie activaţi este nevoie de o comandă tactilă sau vocală, iar utilizatorul trebuie să privească direct către o persoană pentru a o fotografia sau filma.
"Ne gândim cu atenţie la cum să proiectăm Glass pentru că o tehnologie nouă ridică întotdeauna probleme", a declarat un purtător de cuvânt al Google.

Ediţia Google Glass Explorer va fi disponibilă din mai la 1.500 de dolari, iar în momentul de faţă creatorii de aplicaţii pot folosi API-ul Mirror pentru a construi servicii online compatibile cu Google Glass, prin platforma Glassware.
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu