duminică, 12 mai 2013

FEststudIS la Iasi mai 2013

Publicitate


In perioada 14-19 mai 2013 se va desfasura cea de-a XII-a editie a celui mai important festival studentesc din Romania: FESTUDIS 2013! Evenimentul va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi, insa vor si activitati desfasurate in alte locatii. Si editia din acest an a FestudIS este organizata de Ministerul Tineretului si Sportului (MTS), autoritatile locale si organizatiile studentesti din Iasi, in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Tineret, alaturi de Casa de Cultura a Studentilor.
Cum deja v-ati obisnuit, vor avea loc activitati atat pentru impatimitii de adrenalina, cat si pentru persoanele mai linistite, precum: expozitii, workshopuri, concursuri, dezbateri, concerte, petreceri, areliere, etc.
 Concursul de Miss va avea loc miercuri, 15 mai 2013, incepand cu ora 19:00, in Café Blanc – Iulius Mall. Concurentele sunt reprezentantele Asociatiilor si Ligilor Studentesti din Iasi, dintre care amintim: Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi, Asociatia Studentilor Bio Ingineri, Liga Studentilor Economisti, Asociatia Studentilor Informaticieni Ieseni, Liga Studentilor Facultatii de Automatica si Calculatoare, Asociatia studentilor si absolventilor Facultatii de Constructii si Instalatii, Liga Studentilor de Geografie si Geologie, si multe altele.
Un alt eveniment din cadrul Festudis este Conferinta Ziua Studentului Antreprenor, activitate organizata de Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi. Toti studentii pasionati de antreprenoriat sunt invitati  pe data de 15 mai 2013, în sala de conferinţe a Palas Mall, începând cu ora 18:00.
Liga Studentilor Econimisti organizeaza Parada FESTUDIS! Evenimentul va avea loc marti, 14 mai 2013, incepand cu ora 16:00, in fata corpului B al Universitatii “Alexandru Ioan Cuza”. Dress code: Green & White.
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu