marți, 23 februarie 2010

Internet gratis pe telefon

Publicitate
Cativa pasi pentru a avea internet gratis pe telefon prin bluetooth (symbian):

Tot ce va trebuie este un telefon mobil cu soft symbian si un Bluetooth usb pentru calculator si calculatorul sa fie connectat la internet.

Pasul 1: Downloadati Gnubox.

Pasul 2: Downloadati Mrouter si instalatil in pc.

Pasul 3: Downloadati Widcomm si instalatil in pc.

Pasul 4: Download patch-uri pentru Widcomm.

Pasul 5: Restartati pc-ul si intrati in Safe Mode with comand prompt. Cand se deschide fereastra de comand prompt intrati in folderul cu patch-urile Widcomm si copiati "BTNeighborhood.dll" si "wbtapi.dll" in C:\Windows\system32 (ex: copy C:\wbtapi.dll C:\Windows\system32) si "BTStackServer.exe" si "BTTray.exe" in C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software.

Pasul 6: Restartati pc-ul.

Pasul 7: Configurare Gnubox pe telefon. Activati bluetooth si dati search device. Dupa ce gasiti calculatorul trecetil in lsta de paired device. Intrati in meniu-->>settings-->>phone settup-->>connections-->>access points si creati un nou access point cu numele Bt. Editarea access pointului: Data bearer=hight speed, Dial number=0000, User name=none, Password=no, Authentication=normal, Data call type=analogue, Maximum data speed=automatic.Dati options-->>advance settings-->>schimbati doar la Use PPP compression cu Yes si Use login script cu Yes. Salvati si inchideti. Deschideti Gnubox---->>>>Options-->>Install-->>set RAS login script. Iar options---->>>>Install---->>>>Auto set modem ID. Options---->>>>Install---->>>>create records. Options---->>>>2box Bluetooth---->>>>Serial port---->>>>selectati din lista calculatorul dumneavoastra. Options---->>>>Debug---->>>>Use Mrouter. Inchideti Gnubox.

Pasul 6: deschideti un browser din telefon si ca acces point folositi "Bt".

Optional puteti adauga mai multe porturi in Widcomm si Mrouter pentru a avea o conexiune mai stabila.
Publicitate

3 comentarii:

bobos spunea...

nu pot instala pe telefon Gnubox

anonym spunea...

ca sa instalezi gnubox tre sa iti crackuiesti telefonul ca ii trebuie semnatura... daca mai esti interesat zimi si iti dau eu prg de crackuire.

anonym spunea...

sau intra aici http://eu-style.blogspot.com/2010/02/aplicatii-fara-semnatura-pe-symbian.html... tutorial facut de mn

Trimiteți un comentariu