vineri, 9 aprilie 2010

Concerte tari in Romania pe 2010!

Publicitate




Sunt sigur ca nu exista consumator de muzica buna in Romania care sa nu stie de seria de concerte tari din vara aceasta.Dupa un 2009 in care cateva concerte tari au fost anulate si noi ne-am ales cu Madonna si alte cateva nume nu foarte importante de altfel. Cateva nume tari din vara asta ar fi : AC/DC, Aerosmith, Metallica, Elton John, Eric Clapton, Rod Stewart sau Faithless.
In piata Constitutiei , pe 16 mai, rockerii de la AC/DC electrizeaza Romania. Daca esti rocker adevarat acest eveniment e un must - see. Acest concert face parte din turneul de promovare al albumului "Black Ice" Tot la categoria Rock avem placerea de a-i vedea si pe cei de la Aerosmith. Acestia vin in Romania in cadrul turneului "Cocked, Loaded, Ready To Rock"care incepe pe 10 iunie si care ajunge in Bucuresti pe 18 iunie. Cei de la Slayer au fost confirmati in turneul Sonisphere din 25-27 iunie, un turneu care ne mai promite si pe cei de la Metallica, Megadeth si Rammstein.
In categoia Jazz, Groovy sau Funky ne asteapta concerte reusite ca cel al Orchestrei Ellington (25 aprilie), cel al cantaretei de jazz Dianne Reeves si cel al lui John McLaughlin de pe 17 mai, concert care face parte din turneul "4th Dimension Tour".
Ultima categorie, dar nu cea din urma, Blues ne anunta vizita unor maestrii ca Eric Clapton, Steve Winwood si Sir Elton John .
Se mai anunta nume ca Paul Anka, Bob Dylan, Dj Scooter, si trupe ca The Cranberries si Faithless.
Publicitate

1 comentarii:

Anonim spunea...

Scrie mai multe articole despre muzica ROCK.]
DA-i in cacat houseri

Trimiteți un comentariu