miercuri, 21 aprilie 2010

www.gradinabakker.ro

Publicitate
www.gradinabakker.ro
Gradina Bakker este un site care te invata desprea arta gradinaritului si nu numai. De pe gradinabakker.ro puteti cumpara flori, seminte de flori si puteti participa la concursuri organizate de cei de la Gradina Bakker.
Pentru mai multe detalii vizitati www.gradinabakker.ro
Publicitate

19 comentarii:

Anonymous spunea...

sunt client nr.100.649.763 si vreau sa va informez ca am 2 comenzi la dvstra.dorinta mea e sa mi le trimite ti in ordine cite una nu amindoua o data cum sa intimplat luna trecuta ,ca n am posibilitati materiale de a le achita pe amindoua o data adica intr o luna
.Trimiteti una intr o luna si pe cealalta in urmatoarea luna.Va multumesc pentru intelegere.

Anonim spunea...

sunt clienta nr.100.926.831 si vreau sa stiu cum aflu castigatorii 2012 unde trebuie sa caut si cum se desfasoara concursul?

Anonim spunea...

vreau sa stiu cistigatori 2012

Anonim spunea...

ara continut vreau sa stiu cistigatori 2012

Anonim spunea...

cine a castigat marele premiu ?

Anonim spunea...

cum aflu lista castigatorilor 2014

Anonim spunea...

sa afisat lista castigatorilor sau e vrajeala

poenaru mihaela spunea...

nici nu ma gandeam ca la cate comenzi am facut nu voi castiga si eu un tv.pentru copilasii mei care se bucurau la orice era pt.concurs drept sa va sun ce cumparam plateam cu alocatiea copiilor la gandul ca vom castiga si noi ceva cred ca totul e o vrajeala neati descurajat chiar ami pare rau de ultima comanda caci cu 200de lei le cumparam la copii ceva ca nu suntem o familie bogata suntem de la tara si traim din alocatiea copiilor........

Anonim spunea...

Sunt client de 2 ani, nr. client: 101.237.691, am fost tot timpul laudat ca cel mai bun, ca sunt pasionat de gradinarit, ca am castigat 12.0000 de lei, scris caştigator, cu nume si prenume, mai mult ,,suntem pregatiti sa va platim suma de 12.000 de lei, cu conditia sa ne returnati imediat numarulspecialde identificare ...cum prevede regulamentul". L-am trimis 10346923. Alte precizari: ,,v-a suras norocul, ... vom lua toate masurile pentru a va remite suma". Va garentez ... ca acest aviz ... este absolut real..." În urma unei proceduri de lunga durata, dumeavoastra aţi fost selecţionat de catre directorul nostru financiar ca destinatar al acestei scrisori personale". Pentru a va putea primi premiul, este suficient sa ne returnati cuponul dv. de comanda si acord de plată". Le-am trimis semnate datate şi cu nr. de identificare caştigator transcris. A sosit timpul, nu am primit nici o veste de la Dv., nu mă gasesc pe nicaeri. Poate nu stiu sa caut ... Va mulţumesc si va doresc succes. Pentru mine a fost o experienta, am si învaţat multe lucruri. Citate din pachetul primit în 19.11.13.

Anonim spunea...

De ce nu este publicată Lista Câștigătorilor la concursul 2014 ? Concursul s-a încheiat pe 31.01.2015.

Anonim spunea...

cand publicati ultima lista cu castigatori categoria vip

Anonim spunea...

in cat timp se aproba

Anonim spunea...

santajati mii de oameni din intreaga lume sa va fie rusine ca sustineti ca sunteti firma serioasa ar treui sa va dea toata lumea in judecata sa nu va mai lase sa functionati

Anonim spunea...

amfost nominalizata cu premiu in bani si n-am primit nimic desi mi s-a garantat premiu sa inteleg c-a fost o minciuna.

Anonim spunea...

un altfel de CARITAS A L...ROMANILOR MARE PACALEALA

Gradina Bakker Olanda spunea...

Buna ziua,
Concursurile sunt organizate de Bakker Hillegom B.V in colaborare cu SC Gradina Bakker Olanda SRL si se adreseaza clientilor din Elvetia, Franta, Austria, Marea Britanie, Irlanda, Ungaria, Belgia, Polonia, Estonia, Letonia, Olanda, Anglia, Germania, Slovenia si Romania, care plaseaza comenzi valide si achita integral contravaloarea acestora la receptionarea coletelor.
Selectia numerelor norocoase este facuta de un notar autorizat, inainte de inceperea concursurilor, dar acestea raman necunoscute organizatorilor pana la desemnarea castigatorilor.
Castigatorii anului 2014 au fost desemnati telefonic in luna februarie 2015. Lista o gasiti pe site-ul nostru, accesand http://www.gradinabakker.ro/relatii-clienti/concursuri-cu-premii/castigatori-20141/
Castigatorii anului 2015 urmeaza sa fie contactati telefonic in curand. Lista va fi afisata mai apoi si pe site-ul nostru.
Fiecare comanda este insotita si de un cadou simbolic. La comenzile mai mari de 99 lei, oferim suplimentar un cadou surpriza.
Recent s-a deschis primul concurs al anului 2016, care se desfasoara pana pe 31.12.2016. Castigatorii vor fi desemnati dupa 15.02.2017.
Va multumim pentru comenzile plasate. Speram ca v-ati bucurat de produsele achizitionate si de cadourile in posesia carora ati intrat de-a lungul timpului.

NITA ANNI NICOLETA spunea...

AS PRIMIT UN CARD DE LA DVS. AM PLASAT COMANDA CHIAR A DOUA ZI.
AM MAI PRIMIT O NOTIFICARE CUM CA NU SE STIE DACA AM PRIMIT CARDUL DESI COMANDA ESTE INREGISTRATA.
AM MAI FACUT O COMANDA TOT A DOUA ZI DAR DE ATUNCI NU AM MAI PRIMIT NICI UN RASPUNS.
IN HARTIILE PRIMITE ERAM DECLARATA CASTIGATORE. ESTE OARE O ALTA PACALEALA?
NITA ANNI NICOLETA

Unknown spunea...

Am card,am trimis cda in aceeasi zi.In hartii eram castigatoare. ce sa zic .....plasa...Am probleme cu plantele si nu stiu sa trimit email cu foto ...ca sesizare...ce sa fac?

Unknown spunea...

Am card,am trimis cda in aceeasi zi.In hartii eram castigatoare. ce sa zic .....plasa...Am probleme cu plantele si nu stiu sa trimit email cu foto ...ca sesizare...ce sa fac?

Trimiteți un comentariu