joi, 27 mai 2010

Romanian Music Awards 2010 - Craiova.

Publicitate

Unul dintre cele mai importante evenimente muzicale romanesti, Romanian Music Awards 2010 , va avea loc pe data de 10 iulie in Craiova. Cea de-a opta editie RMA este organizata de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei si al Consiliului local al municipiului Craiova .

Giovanni Francesco, managerul general al Music Channel a declarat: " Romanian Music Awards a devenit deja un eveniment cu o traditi pentru Music Channel. Suntem mandri sa fim organizatorii celui mai important eveniment muzical din Romania care rasplateste artistii pentru rezultatele obtinute si pentru munca depusa. Evolutia si calitatea muzici romaneste se vede in faptul ca piesele artistilor romani au trecut granitele tarii, reusind sa devina hit-uri in cele mai importante clasamente europene. Trofeul Romanian Music Awards vine ca o recunoastere atat pentru munca artistilor dar si pentru cea depusa de casele de discuri si de productie, de manager, impresar, de postrusile de radio si cele TV specializate, cat si a tuturor celor care alcatuiesc industria muzicala romaneasca.

De joi 01.06 2010 si pana sambata 07.06.2010 cei mai buni artisti si piesele lor vor fi votate in cadrul celor 14 categorii. Locul unde poti vota este, desigur, www.1music.ro
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu