duminică, 23 mai 2010

Voteaza nora pentru mama

Publicitate
Iti place emisunea Nora pentru mama si vrei sa iti votezi persoana preferata din emisiune? Intra pe link-ul urmator pentru a vota nora pentru mama.
Voteaza nora pentru mama numai aici: http://npm.ro/voteaza.

(www.voteazanorapentrumama.ro, www.voteznorapentrumama.ro, www.votnorapentrumama.ro )
Publicitate

7 comentarii:

Anonymous spunea...

Imi place foarte mult nora ptr.mama si imi pare rau ca a iesit Catalina

Anonymous spunea...

Alin e cel mai frumos baiat,si nu cred ca o sa ramana cu Elena dupa terminarea concursului.

Anonymous spunea...

Doamna Gabriela Valentin e homosexual a fost si in Olanda in Amsterdam la parada gay i place cu 2 baieti odata sa faca sex nebunul intrebatil de iubitul lui buza Ionel vb foarte serios

Anonymous spunea...

nicu esti favoritul meu si vreau sa ramai in concurs.stii ce vrei de la viata iar dak nu eram casatorita veneam in concurs ptr tine.Catalina nu stie ce vrea in orice caz nu te vrea pe tine.M-ai bine nebunica de Valentina.Te pupic dulce Vali.

Anonymous spunea...

de ce acceptati minciunile lui alin si bunica?va rog fff mult procedati cu ei ca atunci cand ati inregistrato pe catalina ,va rog facetii de ras,de ce sunteti de acord cu aceste 2persoane,ne faceti sa credem ca sunt favorizati de catre voi,nu acceptam asa ceva,sper ca tineti cont si de parerea noastra,daca mai conteaza ,vad ca ff multi au aceiasi parere si va faceti ca nu vedeti.

Anonymous spunea...

d-na gabriela am impresia ca va place foarte mult elena,de ce o aparati de fiecare data?nu este normal.daniela intra in discutii tot aiurea,va acopera cand sunteti in direct,este obraznica,cu tupeu,la ea macar stim de ce nu vrea sa fie eliminata,ea nu a venit sa se marite e clar,dar sa incerce sa ia ce este bun de la fiecare,macar atat,vorbeste mult si prost,acolo nu este azil,sa vina alti concurenti,fac atatea mofturi,acasa foarte putini din ei au posibilitatea sa consume 150 lei/saptamana si aici fac mofturi,urat din partea lor si rusine

Anonymous spunea...

buna sunt nataliadin republica moldova simi place foarte mult cuplul elena si alin sunt niste scumpi

Trimiteți un comentariu