duminică, 13 iunie 2010

euromondo locuri de munca in strainatate 2010

Publicitate
euromondo locuri de munca in strainatate 2010.
Uite ca a venit si vacanta. Acush termin si cu sesiunea, si m-am gandit sa ma angajez. Dar cu criza asta se pare ca e cam greu, multe firme doresc sa concedieze o parte din anagajati... in niciun caz sa angajeze.
O optiune ar fi sa ma duc in strainatate si sa muncesc, dar pentru 3-4 luni nu prea imi convine, dar nici nu vreau sa mai pierd o vara pe acasa si sa nu castig nimic. Pariez ca sunteti multi ca mine care isi cauta un loc de munca in tara sau in strainatate dar nu gasiti nimic. Va voi ajuta si eu cu un site care are o baza de date destul de vasta cu firme care fac angajari, firme pentru care puteti munci in tara sau in strainatate. Acest site mi-a atras atentia pentru ca aceasta baza de date ce contine locurile de munca este ordonata intr-un mod optim. Criteriile de ordonare sunt:
-Locuri de munca/Domenii
-Locuri de munca in Romania
-Locuri de munca in strainatate
-Locuri de munca pe orase in Romania
Toate acestea le gasiti pe www.danfil-jobs.com.
Un lucru foarte de ajutor ce il gasiti pe site este programul guvernamental pentru tineri Au Pair.
Programul este conceput pentru tinerii care vor sa devina Au Pair in Anglia, SUA, Canada, Franta, Germania, etc si sa locuiasca gratuit la o familie gazda si sa castige bani. Plecarile sunt rapide si se fac in maxim 1 saptamana, iar inscrierea se face direct pe acest site (veti gasi un link pe www.danfil-jobs.com).
Cititi mai multe si completati formularul Au Pair de inscriere pe www.danfil-jobs.com. si plecati in Anglia.
Acesta este unul din numeroasele programe de munca in strainate 2010 pe care le gasiti pe www.danfil-jobs.com.
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu