marți, 1 iunie 2010

www.reducerilacumparaturi.net - reduceri la cumparaturi

Publicitate
www.reducerilacumparaturi.net - reduceri la cumparaturi.
Cei de pe www.reducerilacumparaturi.net ne propun o afacere. Acestia ne propun sa castigam bani in fiecare zi, facand cumparaturile de zi cu zi cu cardul de reduceri al lor. Cum decurge aceasta afacere. Ei ne inscriu in sistemul lor de reduceri la cumparaturi si ne creaza un card. Cand cumparam cu cardul lor ceva din societatile inscrise de noi in sistem vom primi 1% reducere. Toate cumparaturile pe care le faci utilizand cardul de reduceri sunt contabilizate in pagina ta WEB personalizata.
Poti recomanda acest sistem si prietenilor tai, iar pentru cumparaturile facute de un prieten vei primi 0.5% din cat a platit el pentru cumparaturile respective. De exemplu daca ai 6 prieteni care s-au inscris prin intermediul tau, iar acestia fac cumparaturi cu cardul de reduceri zilnic, tu vei primi 0.5% de la fiecare prieten adica 3% din suma toatala platita de cei 6.
Inscriind mai multi prieteni pe www.reducerilacumparaturi.net - reduceri la cumparaturi vei avea sanse mai mari sa castigi mai mult, realizand astfel propria afacere.
Pentru mai multe detalii vizitati www.reducerilacumparaturi.net - reducerilacumparaturi.
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu