joi, 2 decembrie 2010

Ce se va intampla in 2012 (teorii) - www.2012tehnicidesalvare.ro

Publicitate
"Informatiile contin material adevarat despre Pamant, Sistemul Solar si viitorul acestuia. Nepasatorii pot trece cu vederea ce voi scrie mai jos. M-am documentat si sunt 90% convins de ceea ce se va intampla. Pe cei care ii intereseaza viitorul si vor sa afle adevarul despre informatiile secrete tinute de NASA de mai bine de 20 de ani, va invit sa cititi materialul de mai jos. Deasemnea astept parerile voastre despre articol si despre viitor.
Articolul contine o scurta informatie despre ce se va intampla in 2012 si toate informatiile descoperite pe parcursul timpului de NASA.
Multe lucruri sunt inexplicabile pe Pamant. De exemplu Stonehenge. Nimeni nu stie sigur cine le-a facut sau cum s-au format, insa nu asta incerc sa explic. Sunt sigur ca multi dintre voi ati auzit de Y2K (Anul 2000, 1 ianuarie, ora 00:01) cand lumea se va opri. S-a intamplat ceva? Nu. Nici atunci nu am crezut lucrul ala, si nu am crezut nici o poveste pana acum. Ceea ce spun nu e o poveste. Anul 2012, data de 21 decembrie, va fi anul in care Pamantul va intalni o mare lovitura. NASA stie despre ce este vorba, si la fel unele guverne ale tarilor de pe Pamant. Stiau din 1983 ce se va intampla in anul 2012, insa totul a fost tinut secret pana acum pentru ca populatia sa nu intre in panica.
In istoria lumii sunt mai multe preziceri despre anul 2012. Nostradamus: “Un obiect mare se indrepta spre planeta noastra si va ajunge in anul 2012, insa nu ne va lovi.”, Albert Einstein ne-a avertizat despre inversarea polilor, profetia Maya: “Ei stiu de lucrul acesta de acum cateva mii de ani. Dupa calendarul lor, anul 2012 este anul sfarsitului, cand Pamantul isi incheie marele ciclu.” Asa arata in calendarul Maya, datele inceperii si sfarsitului: “inceputul 0.0.0.0.0 , 11 august 3114 i.Hr. si sfarsitul 13.0.0.0.0, 21 decembrie 2012″, Biblia ne avertizeaza si ea, mai exact o fotografie din versiunea Hebrew, insa sunt multi alti oameni, multi alti oameni de stiinta, multi alti credinciosi, multe alte semne si desene stravechi care ne avertizeaza despre acest eveniment, iar toate se refera la acea data, 21 decembrie 2012.
Ma intreb. Oare din aceasta cauza se cauta cu disperare viata pe o alta planeta? Oare chestiile care au fost spuse nu au fost facute publice pentru ca sunt prea adevarate ca sa fie crezute? Oare au un plan secret sau oare sunt speriati ca nici ei nu pot face nimic impotriva naturii? Oare v-a mai exista viata dupa 2012?".
Acestea sunt cateva randuri scrise de un cititor al blogului, randuri care m-au facut sa ma gandesc mai bine la ce se va intampla in 2012.
Va rog sa comentati in legatura cu cele relatate mai sus.
Publicitate

1 comentarii:

Anonymous spunea...

Sunt multe lucruri care, probabil, se pot pot stabili în zilele noastre cu aparate performante dar,să credem ce au spus(stabilit) mayaşii acum câteva mii de ani pentru anul 2012 privind cerul cu ochiul liber, m-i se pare incredibil şi mă face să zâmbesc.Am o carte cu Nostradamus cumpărată prin 1992 în care se arată că a prezis moartea cutărui rege şi alte minuni, iar printre altele a văzut el că la 23 Martie 1993 va fi sfârşitul lumii. ( ????).Concluzia:s-au adeverit prezicerile sale după ce s-au întâmplat anumite lucruri, deci am cumpărat o carte bună,vândută de nişte băieţi deştepţi şi întreprinzători.

Trimiteți un comentariu