sâmbătă, 17 septembrie 2011

Eset Nod32 5 - Detalii - descarca (download) gratis

Publicitate
ESET NOD32 Antivirus va protejeaza la cel mai inalt nivel in timp ce lucrati, utilizati retele sociale sau va jucati online. Ce-a de-a 5-a generatie a ESET NOD32 Antivirus incorporează tehnologii de detectie avansate si caracteristici de securitate livrate direct de catre laboratoarele de dezvoltare ESET pentru a garanta protectia de care aveti nevoie.

Beneficii cheie:
Scanarea Cloud-Powered utilizeaza în timp real fluxuri de informatii din cloud referitoare la amenintarile potentiale pentru un nivel continuu de protectie si o scanare mai rapida.

Control avansat al mediilor de stocare portabile ce blocheaza intruziunea amenintarilor în sistem prin intermediul mediilor de stocare, solicitând automat scanarea memoriilor USB, a CD-urilor si a DVD-urilor. Creaza o lista a mediilor de stocare portabile acceptate de dumneavoastra (pe baza de numar serial) pentru a preveni furtul de informatii prin introducerea în sistem a dispozitivelor portabile neautorizate.

Mod Gamer - extinde protectia în timpul sesiunilor de gaming comutând automat în modul silentios de lucru pentru a conserva resursele sistem chiar si mai mult.

Configurari avansate - arbore de configurari avansate reproiectat pentru o navigare mai intuitiva si mai usoara.

Mod laptop pentru salvarea energiei – conserva resursele sistem atunci cand se lucreaza cu alimentare de la baterie

Functionalitate avansata HIPS - aceasta functie este dedicate power user-ilor; acum puteti controla comportamentul sistemului în mare detaliu si puteti specifica reguli pentru registrii de sistem, pentru programele si procesele active, putând astfel ajusta fin configuratia de securitate.

Procedura de start-up optimizata - nu mai trebuie sa asteptati pentru ca baza de semnaturi virale sa se descarce - ESET NOD32 Antivirus 5 va permite sa va apucati de lucru imediat dupa pornirea calculatorului, fara sa compromita securitatea.

Eset Nod32 Download gratuit aici.
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu