joi, 8 septembrie 2011

Next top Model by Catalin Botezatu sezonul 2 Antena 1 online

Publicitate
Mii de fete au luptat pentru sansa vietii lor: un contract pe 4 ani, in valoare de 70.000 euro, cu cea mai mare agentie de modeling din Romania. Lupta e un test de talent si frumusete, in fata unui juriu de profesionisti.
Moderat de celebrul designer Catalin Botezatu, show-ul isi propune sa descopere, sa testeze si sa sustina in cariera tinere care isi doresc cu ardoare sa cucereasca podiumurile.
Frumusetea si stilul isi vor da intalnire din nou, in sezonul doi al emisiunii Next Top Model by Catalin Botezatu.
Din 15 septembrie un nou sezon Next Top Model by Catalin Botezatu ia startul la Antena 1. Dupa succesul inregistrat cu cele doua sezoane Burlacul, Next Top Model si Burlacita, celebrul designer roman Catalin Botezatu continua seria proiectelor de televiziune de mare succes de la Antena 1 cu cel de-al doilea sezon al supershow-ului Next Top Model.
Emisiuna va putea fi urmarita si online pe www.nexttopmodel.a1.ro.
Publicitate

3 comentarii:

Anonim spunea...

bai Cataline , stai rau cu nervi, du-te si odihnestete.Pana la urma nu faci nimic fara a fi platit si dupa experienta ta ar trebui sa fi un exemplu pentru toti. Se pare ca ai imbatranit. DEZAMAGIRE...nu mai poti vorbi de profesionalism ..ti-a trecut timpul

Anonim spunea...

Fetele sunt frumoase mai ales Iuliana:xDar si celalalte....Dar ea e preferata mea...:-*Te pop Kata

Anonim spunea...

:X

Trimiteți un comentariu