joi, 23 septembrie 2010

dansezpentrutine.protv.ro - dansez pentru tine online

Publicitate
dansezpentrutine.protv.ro - dansez pentru tine online pentru toţi ceic are doresc să vadă emisiunile în reluare şi pentru a afla cele mai noi ştiri cu şi despre această superbă emisiune dansez pentru tine online.
Pe dansezpentrutine.protv.ro - dansez pentru tine online aveţi să găsiţi ştiri ca :

Adela Popescu, actrita din telenovela “Iubire si onoare”, de la Acasa, va concura in cel de-al zecelea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” care va incepe de la jumatatea lunii octombrie, la Pro Tv.
Indragostita de mica de muzica si dans, Adela a participat alaturi de fratele ei in calitate de spectator la toate competitiile importante de dans sportiv din Romania si chiar daca nu a urmat niciodata cursuri profesioniste, simte ca si-ar putea exprima foarte bine creativitatea prin dans. Chiar daca promite sa-si canalizeze intreaga atentie si energie in lupta pentru transformarea visului partenerului sau in realitate, Adela are mari emotii la toate stilurile de dans din concurs: „Mi-e frica de toate dansurile, insa prefer sa nu ma gandesc la asta, nu mi se pare constructiv. Mai importanta este determinarea mea si echipa perfecta pe care sper sa o fac impreuna cu coregraful si partenerul meu”.
Pentru mai multe stiri şi multe altele ce tine de emisiunea dansez pentru tine vă recomand dansezpentrutine.protv.ro.
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu