joi, 30 septembrie 2010

Pulpe cu viermi la KFC, vezi poze

Publicitate
kfc viermi in produse fast-foodUnul dintre cele mai cunoscute lanturi de restaurante primeste critici dure de la clientii sai.


Cei care au trimis pozele sustin ca au achizitionat pulpele de la KFC si sustin ca acestea erau intr-o stare avansata de alterate, in momentul in care au fost achizitionate. Pozele au fost realizate intr-unul din restaurantele KFC, in data de 17 septembrie 2010, asa cum se poate vedea din bonul de langa pulpele de pui stricate. Reprezentantii KFC sustin faptul ca stiu de prezenta acestor fotografii si explica faptul ca sunt subiectul unei inscenari.

Ele sunt subiectul unei inscenari si al unui santaj ale unui grup de persoane de etnie rroma. Au luat produse de la noi, au aranjat acel cadru si au pus in prim plan un copan, care, de fapt, nu este de la KFC. Larvele de musca din imagine, caci asta sunt, au nevoie de cateva zile ca sa ajunga in stadiul acela, in mediu cald, iar dupa prajire, nu mai raman, cu siguranta, in viata”, explica directorul de marketing al KFC Romania, Carmen Lupulet.

pulpe cu viermi kfcviermi kfc

Indiferent de procentul de adevar in aceasta poveste, evitati excesul de produse tip Fast-Food!

Publicitate

2 comentarii:

Autorul pozelor originale spunea...

http://observator.a1.ro/social/Scandal-la-fast-food-Viermi-in-copane_20509.html

Anonymous spunea...

Nu mai credeti oamenii buni toate prostiile. E clar o facatura iar KFC cred ca are destule argumente care sa sustina ipoteza asta: http://kfc.ro/index.php?menu=articol&ArticolID=99

Trimiteți un comentariu