marți, 26 aprilie 2011

Cele mai tari aplicatii pentru Android - Topul meu

Publicitate
Acesta este un top personal referitor la cele mai tari aplicatii pentru telefoanele cu sistemul de operare Android. Topul l-am facut pe baza aplicatiilor folosite de mine, deci fac exceptie aplicatiile cu care nu am interactionat, dar daca stiti altele la fel de interesante va rog sa lasati un comentariu.

1. DroidPad - este o aplicatie pe care pur si simplu o ador. Cu ajutorul acesteia poti folosi telefonul pe post de joystick cu senzori de miscare pentru jocurile pe calculator. Aplicatia poate fi folosita cu cablul de date, dar eu prefer o conexiune wifi pentru ca libertatea de miscare este mult mai mare.

2. Lookout - este foarte folositoare in cazul in care ti-ai pierdut sau ti-a fost furat telefonul. Odata instalata in telefon aplicatia permite localizarea telefonului prin Google Maps (de la calculator) cu o precizie extraordinara. Poti sterge datele din telefon de la distanta sau il poti face sa scoata un sunet extrem de deranjant si de intensitate mare pentru a-ti da seama unde este.

3. LogMeIn - cu aceasta aplicatie poti controla calculatorul/laptopul de oriunde (alt oras, alta tara), singura conditie fiind ca laptopul/calculatorul sa fie deschis. Odata conectate pe ecranul telefonului iti va aparea exact tot ce vrei sa vezi: windows, desktop, programe etc.

4. SoundHound - daca asculti o melodie la radio, intr-un restaurant, club etc si nu stii cum se numeste, aceasta aplicatie iti vine in ajutor. Iti trebuie o conexiune la internet, fie ea conexiune wifi sau pachet de date de la operatorul de telefonie. In timp ce asculti melodia deschizi programul si il lasi si pe el sa asculte, apasand "Tap Here". Dupa cateva secunde vei primi informatia asteptata, aceasta continand date despre: titlul piesei respective, cantaret, titlul albumului din care face parte piesa, versuri (daca sunt disponibile), link catre Youtube pentru a viziona videoclipul, etc.

5. Wi-Fi Hotspot - la mine acest program este preinstalat. Cu ajutorul lui poti transforma internetul 3g in wifi si sa il dai altor gadgeturi ce suporta o conexiune de acest tip. Ca sa intelegeti mai bine va voi da un exemplu: folosesc un pachet de date de 300 MB de la Orange. Deschid aceasta aplicatie si voi transforma cei 300 de MB in wifi. Cautand retele wifi cu laptopul voi gasi reteaua telefonului. Ma voi conecta la ea si voi putea naviga pe internet cu latopul, folosind acei 300 de MB ai telefonului.

6. Android Desktop Remote - in caz ca nu iti mai functioneaza mouse-ul sau tastatura la calculator/laptop, aceasta aplicatie iti vine in ajutor transformand telefonul intr-un tochpad, respectiv tastatura pentru calculator/laptop. Ai nevoie de o conexiune wifi. Nu l-am testat cu cablu de date.

7. Talking Tom - o aplicatie destul de haioasa care ilustreaza un motan ce repeta tot ce zici dar pe un ton mai caraghios. In plus daca il atingi in anumite locuri ale corpului il lovesti si incepe sa tipe sau sa planga. Il poti face si fericit mangaindu-l.

Cam acestea sunt aplicatiile mele preferate si cred ca nu ar trebui sa lipseasca dintr-un telefon cu Android. Va mai recomand si ES File Explorer, Winamp, Advanced Task Manager si Igo. Acestea nu m-au impresionat foarte mult si de asta nu se afla in top.
Daca intampinati probleme la instalarea sau configurarea acestora nu ezitati sa lasati un comentariu.
Publicitate

3 comentarii:

'Rus Cristian spunea...

netqin-android-booster
mareste durata de viata acumulatorului

Anonim spunea...

pentru droid pad..nu pot sa-l configurez :-s

Anonim spunea...

Sa ma cac pe droid pad ca nu merge!!!!!!

Trimiteți un comentariu