marți, 5 aprilie 2011

Daniela Crudu ia plasa la Plasa de Stele - video

Publicitate
Asistenta lui Dan Capatos si-a surprins placut colegii de la Plasa de stele, in timp ce acestia ii faceau o farsa. Dupa ce mai multe asistente tv, Bianca Draguşanu sau Adelina Pestritu au cazut in plasa lui Negru, a venit randul asistentei Daniela Crudu sa fie pacalita de echipa de la Plasa de Stele. Spontaneitatea brunetei i-a surprins pe colegii de la Antena 1, care isi imaginasera cu totul alte reacţii din partea colegei lor, Daniela.
Daniela Crudu ia plasa la Plasa de Stele (dati play si asteptati sa se termine reclama):
Publicitate

4 comentarii:

Nelu Crudu spunea...

Cata importanta i se da curvei crudu care a taiat 3 copaci din gradina de la bloc in ferentari unde sta cu ta-su ca sa poata sa-si vada bmw-ul rosu decapotabil sau bmw-ul negru sau SUV-ul Mitsubishi gri platite in natura ! tarfa are la activ km de maciuci supte ca sa fie in ziua de azi cica ''vedeta'' :)))))))

Anonim spunea...

credam ca Antena o va transforma intr-un cyarborg,ca pe alta,dar la o scoala sa mai invete si ea cate ceva...am uitat,locuieste in Ferentari

Anonim spunea...

sa nu uitam cum arata bianca dragusan venind latoasa,plansa:parca cersea "iubirea" cuiva,si uite ca arata ca o clona(la "Din dragoste).SE VA DESCARNA SI MAI MULT,normal!

Anonim spunea...

nu inteleg ce cauta daniela crudu pe www.danone.ro/disney,sau vrea si ea sa castige ceva???????aici nu se da premii la care se asteapta ea/////// trebuie sa muncesti fata k sa castigi ceva,,,,,dar tu muncesti cu gura;))))

Trimiteți un comentariu