sâmbătă, 8 august 2009

Cazuri secrete cu OZN-uri, facute publice de armata britanica.

Publicitate
Unele sunt absurde, cum e scrisoarea unei femei care afirma ca a venit pe pamant cu o nava extraterestra, altele sunt insa intrigante.

Cele mai multe cazuri dateaza din perioada Razboiului Rece, cand occidentalii erau terorizati de posibile atacuri surpriza lansate de sovietici.

"Vroiam sa-mi spuna odata cu ce aveam de-a face. Trebuie sa fi fost un soi de vehicul extraterestru pentru ca se misca al naibii de rapid."
Milton Torres, fost pilot militarIn mai 1957, responsabilii militari din Anglia au ridicat de la sol doua avioane de lupta ca sa vina in intampinarea unui obiect zburator neidentificat.

Unul dintre piloti isi aminteste ca a fost pe punctul sa lanseze o racheta spre musafirul nepoftit care se misca ciudat si pe ecranul radar aparea "la fel de mare cat un portavion zburator"

Pilotul n-a mai apucat sa deschida focul pentru ca OZN-ul a disparut la fel de brusc cum aparuse. Cazul a fost clasat, fara nicio explicatie.

Un alt incident, mai recent, a intrigat Ministerul britanic al Apararii.

Pe 21 aprilie 1991, comandantul unui zbor Alitalia, care decolase de la Milano si se pregatea sa aterizeze pe aeroportul londonez Hetahrow, s-a trezit cu un obiect straniu care se apropiase la doar cateva sute de metri de avion.

Armata a recunoscut vizita acestui OZN, dar a clasat cazul hotarand ca avionul italian n-a fost in niciun fel in pericol.

Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu