joi, 13 august 2009

De-a educatia in Croatia! Profesori "cuminti" examineaza fete fierbinti!

Publicitate

Un grup de profesori de la o prestigioasa universitate spaniola au fost trimisi sa participe la un seminar stiintific in Croatia. Nu se stie cat de utila a fost experienta, dar cert este ca dascalii n-au ratat ocazia de a se distra pe cinste.

Cazati intr-un hotel situat pe litoral, profesorii universitari au "plonjat" in mrejele unor tinere lipsite de prejudecati. Cum alcoolul a curs in valuri, sangele latin al spaniolilor a dat in clocot. Asa ca nu s-au ferit sa se pozeze cu "ispitele" in ipostaze mai mult decat indecente si se pare ca au facut chiar mai mult decat atat.

Mare greseala, pentru ca fotografiile au ajuns pe internet, iar apoi n-a mai fost decat un pas pana cand studentii au descoperit si o alta fata a cadrelor didactice.

Daca institutia de invatamant inca nu i-a sanctionat pe profesorii petrecareti, probabil pentru ca dezmatul s-a petrecut in timpul lor liber, nu la fel de intelegatoare au fost si partenerele lor de viata. Dovada ca sotiile a doi dintre profesorii universitari au intentat deja divort.
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu