marți, 4 august 2009

Tanarul ciuruit cu sase gloante de un politist a murit!

Publicitate
Barbatul de 29 de ani, impuscat de sase ori un politist pe motiv ca asculta muzica prea tare, a murit in aceasta dimineata la spitalul Floreasca, unde fusese adus duminica seara in stare critica.

Adus de urgenta cu elicopterul la Bucuresti, tanarul de 29 de ani a murit dupa 12 ore. Era ciuruit, iar ranile erau extrem de grave, spun medicii, uimiti ca a rezistat totusi atata timp.

Ciprian Musat a fost atacat cu furie si impuscat ca si cum ar fi fost un animal vanat, spun martorii. Politistul s-a luat de el pentru ca asculta muzica la boxele masinii. Tanarul a ripostat si a urmat o cearta. Enervat, agentul a golit incarcatorul in el.

Dupa ce a tras trei focuri in el, barbatul a reusit sa se ridice, a fugit in spate, aproximativ 50 de metri. Politistul l-a urmarit si a mai tras cateva focuri de arma in el.

Agentul, adjunctul sefului de post din localitate, a disparut apoi. Cateva zeci de minute mai tarziu, s-a predat la un alt post de politie, in comuna vecina.

Politistul a fost audiat toata noaptea. Si-a recunoscut fapta si a povestit ca si-a iesit din minti pentru ca, inainte de acest incident, tanarul l-ar fi provocat de nenumarate ori si ar fi ajuns mereu la scandal.

Rudele tanarului ucis spun ca, in urma cu cativa ani, agentul a mai impuscat un tanar. Ancheta a dovedit insa ca atunci si-a folosit arma in timpul serviciului, in mod justificat.

Politistul va fi cercetat pentru omor calificat, spun judecatorii, care au nevoie mai intai de certificatul ce atesta moartea tanarului pe care l-a impuscat. Este doar o chestiune de ore, precizeaza ei.

In acest caz, agentul risca o pedeapsa de pana la 25 de ani de inchisoare. Nimeni nu isi explica insa reactia lui extrema si va fi trimis, cel mai probabil, la un control psihiatric. Surse din cadrul anchetei spun, de altfel, ca ultimul test psihologic pe care barbatul l-a sustinut a fost facut in urma cu zece ani, atunci cand a fost angajat in comuna.

Tanarul pe care l-a ucis se logodise in urma cu cateva zile.


Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu